Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
danc00:
--- Citat: doritos - 12 Prosinac, 2011, 17:09:50 ---ja sam taj k**ra* RS imao na arei51 jedno 4godine i ko nov je bio kad sam ju dalje prodao...nit se zmazal nes nit nis...a i na kraju krajeva to je samo spuzva XD
--- Kraj citata ---
Ja sam svoju kupil 2007.godine, i ko nova je :icon_thumright: Ali kažem ispočetka su se trusila ona slova dole pa mi je tog žutog bilo po cijelom airboxu. Sad je ok, spužva ko spužva!
Domba:
--- Citat: animatrix - 12 Prosinac, 2011, 17:24:49 ---Jos nisam krenio sastavljati, zicam neki brojac okretaja da vidim na koliko rpm mii vuce da se znam orjentirati kad krenem slagati
--- Kraj citata ---
Skosni do os, ili plati cevape :)
pralas:
ta malossi zuta slova na spužvi treba odstraniti u benzinu prije stavljanja!
animatrix:
Ok, nije problem, planiram je ili nauljiti ili wd-om naspricati radi boljeg filtriranja. @domba, care dodjem do os i platim ti cugu :)
Domba:
--- Citat: animatrix - 12 Prosinac, 2011, 19:40:22 ---Ok, nije problem, planiram je ili nauljiti ili wd-om naspricati radi boljeg filtriranja. @domba, care dodjem do os i platim ti cugu :)
--- Kraj citata ---
Et dogovoreno.
Samo se javi dan prije da znam ti reci kako radim i kada sam slobodan :)
A ako je frka doletim ja popodne do VU, ali cevapi svakako, ipak moram i ja nesto raditi dok vi šarafite :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju