Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
luna500rr:
Ima start ko piaggio, al opet daleko e to od cistokrvnog minarellija ac koji baca na kolo u startu :laughing7:
animatrix:
imam osjecaj da uz sve te okretaje na startu mu fali momenta, mozda lagano i prevrtava, ali ako bih stavio teze rolice onda bi mi remen jos vise upao u polutke prije hvatanja kvacila.. bitno da vrti po praonici i travi xD
animatrix:
bump!
djir od 20km na -1° danas, koljena dolaze k sebi, jaja spasio novinama, driftali po sumi, smrzli se ko pipi..
obilazim zverskog baotiana tek nakon 50 zbog uber kratke getribe postimane za vrtenje u prazno i prevrtavanje na mokrim stazicama papuka i krndije, maksimalna 70 na oduhativnih 10 tisuca, dolazi do nekih tresnji pri odredjenim okretajima, kontam da je neka neujednacenost rolica ili vario, a mozda i radilica, nebitno, to je tako mjesecima... razmisljam dal da si napravim izazov i do nove godine napunim 16000 na satu, fali mi 265km mislim... to su malo preko 2 rezervoara zimske voznje... mislim da trosi oko 4L po ovim nehumanim uvjetima. a kako ste mi vi danas?
luna500rr:
dobro smo, zahvaljivamo na pitanju :toothy12:
ja sam jutros takodjer đir mali, nekih dvije minute vozio mozda 2-3km presao sve skupa na +5 stupnjeva bez rukavica i nisam osjecao prste, a kad se krv vracala unjih boljelo je tako da sam ih mislio odgrist...
animatrix:
haha, ja sam jucer nakon sto sam slozio uber-ultra-kratki-super-prevrtavajuci prijenos isao napravit djir i po cigare do mog lokalnog prodavacaTM omiljenog otrova, taman 100m prije ostanem bez goriva. popizdio sam, kilometar i pol sam gurao do kuce, skuhao se ispod jakne, a glava mi se smrzla jer je pirio povjetarac hladan ko winterfresh.. al neka, setao sam se sa skuterom po borovu, mnogi ni kera ne setaju po ovom vremenu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju