Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
danc00:
Trebale bi samo igle biti u pesnici, ovaj vanjski kavez bi trebal virit malo van, no kod 12mm kaveza nema kaj virit van :dontknow: Ako je sudit po dimenzijama.
No bitnije je to da je ležaj kinez, a takvi slični dolaze sa ovim radilicama MF, BGM i sl a ne valjaju pišljivog boba. Nije se jednome raspal, al kažem. Tu smo, pratimo pa bumo vidli kaj vlasnik veli...daj Bože da je dobar.
luna500rr:
sumnjam da ce se samo tako raspast... ntn je dobra marka i pise da je made in japan...
mislim da to nema nikakve veze s rms/motorforce lezajem koji je provjereno los, a za bgm neznam...
animatrix:
SKF nakon sto se dogodilo ivanu vise ne planiram uzimati, i meni je prozujalo nakon par tisuca kilometara iako jos nisam utvrdio jel radilica dotrajala ili dosjed na lezaju.. posto postoje i druge marke, htio sam prvo ntn ali imali su samo koyo pored skf-a.. pa da probam.. C3 je taman za nesto srednje turaze, C4 bih stavljao tek na neki jaci midrace.. sto se tice iglicastog mislim da nema sumnje, odradjivat ce posao bez razmisljanja..
danc00:
Bili zivi pa vidjeli.
animatrix:
Stiglo jos par stvari, fali mi matica koja drzi kvacilo na polutkama, ona velika.. iako cu kad svoju rastavim provjeriti stanje dal je sposobna ponovo biti zasarafljena.. federe kvacila za piaggio isto trebam, zapravo moram potraziti to kvacilo.. kupio ga proljetos ali neznam di sam ga stavio.. rolice cu zadnje kad slozim motor staviti, da ne kupujem par setova bezveze.. ova spuzva mi se cini kao da nece puno filtrirati prasine, tj prasinu uopce.. kad je stavim na svjetlo, full je prozirna i ne daje nikakav otpor ako se puse kroz nju... obavezno nauljiti prije postavljanja u airbox.. remen dayco 804x17,5, provjereno dobar i h8 35w uzeo i pokusat cu namontirati u far. serijske lampe su uzas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju