Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (110/150) > >>

animatrix:
Radilica je CM Supercompetition sa 12mm bolcnom i 15.7mm osovinom na strani variomata. 620kn na webshopu. Imaju i verziju za mina. Iglicasti je taj redukcijski ali je problem sto su dimenzije 12x17x14 mislim, to pase na mina radilice sa 12 bolcnom, ali ne i za kineske skutere sa 12 bolcnom. Promjer na klipnjaci je 16 i eto sr.. Danc00 ako ce ti trebati takav lezaj prodam ti svoga za kojih 100kn, placen 135.
@gumy, ne zelim mina blokove bas zbog promjera osovine radilice i drugih variomata. Ovaj kineski kojeg imam ispucava remen preko ruba varija, dok na mina cak ni aftermarket variomati to ne rade, a nebih htio trositi dodatno na neki speedcontrol ako ne moram, i ima dodatna car u tome sto je kineski blok u pitanju, cilj je 100+ po gps-u bez produzenja prijenosa.
Ostaje mi lezajeve i semeringe naruciti od lagerosa i osvjeziti prijenos, matice, federe kvacila, remen, rolice, dihtunzi i mislim da je to to.

danc00:
Sto mu gromova, uzel bi odmah od tebe, ali meni treba 10x17x14 , jer ja bum uzel 12mm radilicu ali ostajem zasad na 10mm bolcni. Nemam trenutno para za klip 12mm...kad ću klip mjenjat na 12mm onda ću uzet :icon_thumright: Al do onda ga buš x put prodal.

I kak ti se čini radilica? Je kaj masivnija od serijske?

walkay:
Ajmo care, samo naprijed! :icon_thumright:

animatrix:
zajebao sam se za dimenziju, unutrasnji fi tog redukcijskog je 10mm za bolcnu 10 jer i meni je isti slucaj, ali je vanjski 17 a radilica ima 16 tako da ne pase, dok za bas minarelli radilicu je 17. eto mozemo se dogovoriti :)
neznam kako ocijeniti radilicu, sve je na svome mjestu, klipnjaca mi se cini kao da je polirana, dobio sam uz nju 12mm iglicasti, jedva cekam kad joj nataknem lezajeve i ugradim je u blokove  :headbang:

danc00:
Čekaj, sad niš ne razmem ;D

Gore si napisal da je igličasti 12x17x14 i ak je takav onda mi ne paše!  A ak je 10x17x14 onda mi paše i moremo se dogovoriti :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju