Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
pralas:
--- Citat: animatrix - 21 Listopad, 2011, 09:49:40 ---sta je stvar, imam skoro nov iglicasti u motoru i sad da ga mijenjam..
--- Kraj citata ---
joj jebes iglicasti,ak ti je toliko stalo do tog iglicastog dat cu ti ja malossi mhr(mislim da imam jos jedan) ionako sam posto caritas sto se tice dijeljenja dijelova ::)
animatrix:
ma sta je stvar, od frenda sam uzeo malossijev onaj sto svi stavljaju i u medjuvremenu mi je jog poslao i serijski za lunu od 10mm.. tako da nebih htio promjenit bolcnu kad sam osiguran sa iglicastim.. sto se tice ovih radilica, relativno su mi skupe, ona CM supercompetition je kojih 600kn kod nas, dok je recimo ova bgm evo min 900kn. kontam da necu ici u daljnji cuning motora tako da mislim da nece biti potrebna neka uber radilica. koja bi bila neka preporuka? od jeftinijih pa prema bgm-u recimo, sta se isplati?
walkay:
Uzmi BGM orginal ili evo, nemas potrebe za jacu!
pralas:
bgm evo je i predobra za base setup,bgm original ce biti sasvim dosta ako ne odes dalje s tuningom
luna500rr:
--- Citat: pralas - 21 Listopad, 2011, 18:48:25 ---bgm evo je i predobra za base setup,bgm original ce biti sasvim dosta ako ne odes dalje s tuningom
--- Kraj citata ---
da, al za ne puno vecu cjenu su tu pune polutke i bolja klipnjaca :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju