Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
Aprilia97:
--- Citat: animatrix - 24 Srpanj, 2011, 23:24:37 ---zato i nisam snimao ubrzanje skutera po mraku.. a ide dosta bolje..
--- Kraj citata ---
dobro je dok skuter ide,nekima neide nikako :toothy9:
duka:
--- Citat: animatrix - 24 Srpanj, 2011, 18:10:23 ---frend glanca serdu tt-3 na batini :laughing7:
mozda bude i kakav video, moram provjeriti sta sve ima snimljeno.. mogu rec da je posteno dima bacila luna.. sada u lov na novu lulicu svjecice i gumu.. mozda i rolice, zvone vec.. a uzeo naraku prije mjesec dana.. djubre kinesko
--- Kraj citata ---
mogo si me i imenovat, nevolim bit bezimen :violent1:
--- Citat: JogFromYamaha - 24 Srpanj, 2011, 18:16:45 ---j#bote spuh skuplji od skuta :laughing7:
--- Kraj citata ---
meni je ebeno izgledo pogotovo sto je toliki i sto je virio 10ak cm iza zadnjeg tocka haha al je bilo zanimljivo promatrat ljude kak se cude sta ce mi toliki auspuh hahah :D
btw nije moj, to je bilo samo posudjeno na 2-3 dana, inace je na prodaju :)
--- Citat: ivan_vu - 24 Srpanj, 2011, 22:23:42 ---palio bi ti gume malo sutra da ti cika ivan nije drzao lulicu da ne spada.. hahah :P
--- Kraj citata ---
boli tebe briga, tebi se bar TT nije uzario pokraj ruke :P :toothy9:
animatrix:
danas stigla zadnja guma, kroz 2 tjedna bi trebala i prednja i onda idemo loviti zavoje napokon.. sredio sam i tt-a napokon, vise nije ruglo zahrdjalo, sutra punim svjezu vunu u top i onda cu ga poslikati..
dusVu:
sava ;D nije valjda da si ga farbo :o pa onaj tt je bio ok...
STJELE:
ma onaj pekar mu uletio sa prozirnim silikonskim lakom do 800 stupnjeva ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju