Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
vjecna slava duki i njegovom turpijanju :notworthy: decko koji vozi najsporiji skuter u drustvu, napravio je najbrzeg kineza i opcenito skuter u drustvu :jerk:
RaspaNRG:
--- Citat: animatrix - 25 Travanj, 2011, 19:36:49 ---vjecna slava duki i njegovom turpijanju :notworthy: decko koji vozi najsporiji skuter u drustvu, napravio je najbrzeg kineza i opcenito skuter u drustvu :jerk:
--- Kraj citata ---
nesto tu meni nestima
Nikola_VU:
ti nisi naša klasa :D :D: :D
duka:
--- Citat: Nikola_VU - 25 Travanj, 2011, 23:45:36 ---ti nisi naša klasa :D :D: :D
--- Kraj citata ---
znaci vristim :rofll: hahahahahah
al da se ja vratim temi
--- Citat: animatrix - 25 Travanj, 2011, 19:36:49 ---vjecna slava duki i njegovom turpijanju :notworthy: decko koji vozi najsporiji skuter u drustvu, napravio je najbrzeg kineza i opcenito skuter u drustvu :jerk:
--- Kraj citata ---
to sto ja trenutno (:violent1:) vozim najsporiji skuter u drustvu (sa SDI setupom - samo da ide) ne znaci da ce bit i dalje tako, al je malo ironija da sam tebi sastavio kineza koji je sigurno najbrzi kinez sa kineskom masinom u gradu i da nema sanse da te uspijem uhvatit. u drustvu je najbrzi do neke brzine ako ga vozi neko od 40-50kg :toothy12: pls nemoj me ubit kad vidis ovo haha :confused5:
animatrix:
ko drugom jamu kopa nos! e sad, dovoljno je 10kg razlike da bude brzi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju