Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (67/150) > >>

dusVu:

--- Citat: duka - 22 Travanj, 2011, 03:34:04 ---kad si naso to rjesenje, a da se nisi vec pohvalio?  :icon_scratch:
ma i 10kg je dovoljno, ja ga taman krenio hvatat al smo dosli do kraja ulice. mislim da je najpametnije da skines masinu da ga olaksas  :toothy9:

--- Kraj citata ---
sta mislis, onda bi ga mozda i mogo pratit?  ;D

duka:
ma ni da se vrati na skroz serijalu nebi ga mogo pratit hahah a to s vadjenjem motora on meni inace cesto spominje za auto pa moram i ja njemu malo  za skuter sad kad imam priliku :icon_biggrin:

ivan_vu:
skuter na dijetu :D napravi mu kartonskog TT-a.. da bude laksi, i umjesto glave, samo navrni komad pleksija, sa svijecicom, ili stavi upaljac neki umjesto nje, da bude laksi.. i rolice stavi drvene unutra, a blokove di god ima viska sve rezi, takodjer povadi visak sarafa i uvezi blokove i tako to sa paljenom zicom, laksa je :D
kako duka kaze da skines masinu, ja to nebi napravio  :toothy12: :toothy12:  mislim da ti skuter nebi isao dobro onda :toothy9: :toothy9:..

animatrix:
nis, morat cu se narucit kod stjepanovica na kakvu liposukciju dremelicom

sule:
mislim da sam vidio ovaj skuter jucer popodne u borovu  , proslo je par skutera zajedno ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju