Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (61/150) > >>

luna500rr:

--- Citat: wonderkid - 08 Travanj, 2011, 19:00:49 ---luna500rr dok sam surfao na netu vidio sam da su po njihovom mikuni16mm napravili kopiju karba te ga nazvali Tekei

--- Kraj citata ---

Ko ce znat, imao sam oba u ruci i ima razlike od samog materijala do stelanja karba... Serijska dizna u mikuniju je 54, a u TK 68 :dontknow:

MIKSETA:

--- Citat: luna500rr - 08 Travanj, 2011, 22:26:10 ---Ko ce znat, imao sam oba u ruci i ima razlike od samog materijala do stelanja karba... Serijska dizna u mikuniju je 54, a u TK 68 :dontknow:

--- Kraj citata ---
Blokiran dodje sa 47,5 diznom
Oblokiran dodje sa 57,5 diznom
Obe su seriske dizne
kad sam kupio skuter dobio sam ih obe
na skuter gore je bila ova prva a ovu drugu ona se stavi kad se blokade izvade na CPI skutere sa mikuni karb
 :icon_thumright:

luna500rr:
Oliver city sto sam ja rastavio imao je diznu 54, M6 navoj :toothy11:
Nije to ni bitno, mikuni trazi dosta manju diznu nego tk

MIKSETA:

--- Citat: luna500rr - 08 Travanj, 2011, 22:53:48 ---Oliver city sto sam ja rastavio imao je diznu 54, M6 navoj :toothy11:
Nije to ni bitno, mikuni trazi dosta manju diznu nego tk

--- Kraj citata ---
Moj je samo Oliver posto je stariji model i da M6 navoje su
pa i ja sam se cudio kak stavljate tolike dizne u karbove
a lunine i cpi masine imaju male razlike sada znam razlog  ;D

animatrix:
koliku bih onda mogao diznu staviti da je ekvivalentna 68 na tk? pitao sam kolegu na skuteri.org forumu i na portanom prc cilindru ima 68 diznu, a ja 74.. mikuni ima manji vanjski promjer grla i ne pase mi airbox vise, a moram nekako ga pripasati.. dizna unutra je il 77 il 75 nemogu tocno ocijeniti... bez airboxa povuce bez davljenja, al cim pustim gas vise nemoze krenit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju