Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (56/150) > >>

Jump33r:
Meni ovo izgleda ko da ni nema puvalice.  :dontknow:
btw: na koliko okretaja ovo krece.  ;D

wonderkid:
mislim da bi dobro sjeo onaj one usisnik,cak ga robert prodaje,da se malo bolje hladi za nadolazece toplije dane

animatrix:
usisnik cu sam raditi, frend je jako dobro napravio na svojoj kosilici pa cu iskopirati dimenzije.. sto se tice kretanja, neam pojma na koliko krece, odokativno 5-6K rpm, slicno kao i frendov nrg, i na slicnim okretajima se vrte kroz ubrzanje.. cuje se po zvuku da je frekvencija tu negdje.. al koji je to gust, vozis 65 u drustvu i cujes tudje skutere, a svog ne.  :notworthy:

RaspaNRG:

--- Citat: animatrix - 23 Ožujak, 2011, 22:57:41 ---usisnik cu sam raditi, frend je jako dobro napravio na svojoj kosilici pa cu iskopirati dimenzije.. sto se tice kretanja, neam pojma na koliko krece, odokativno 5-6K rpm, slicno kao i frendov nrg, i na slicnim okretajima se vrte kroz ubrzanje.. cuje se po zvuku da je frekvencija tu negdje.. al koji je to gust, vozis 65 u drustvu i cujes tudje skutere, a svog ne.  :notworthy:

--- Kraj citata ---
skinem ja svoj sat i stavi ga na svoju kosilicu :P
snimi i pokazi deckima di krece  :toothy9: :toothy9:

Kamba:
Ček samo malo kak ti znaš da se Luna vrti ko Energija! Ocito mjeriš s necim neispravnim! :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju