Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
@luna500, provjerit cu dokle mi iscrtava vario pa cemo vidit.. eventualno skinit podlosku bolcne pa malo zrtvovati start.. skontao sam da tvoja tj milasova bolcna i moja su razlicite duzine, razlika je taman za debljinu podloske koju sam dobio, tako da imam kombinacija.. jedino sto mi fali okretaja kroz ubrzanje, ako pogledate video prije ovog s variomatom vidit cete da bolje poteze i vise se vrti
bebesr180:
ide luna kak kuga :icon_thumright:
animatrix:
mali update, igranje sa podloskama nije urodilo plodom, remen se penjao do ruba varija ali nije htio preko pa sam krivca nasao u polutkama.. rastavio sam polutke i oznacio dokle remen ide, lijepo se vidi koliko ima lufta jos..
na pomicnoj sam oznacio koliko bi trebalo poturpijati, lijepo se vidi koliko lufta ima do ove gumice
nakon sigurno sat vremena turpijanja odradio sam solidno to, moglo je malo bolje ali vidit cemo.. kontam da cu negdje u krajnjoj imat nagli pad okretaja ali posto ce vec bit u turazi nece mu smetati
Razlika vise nego ocigledna, remen ide taman do vara dolje i mislim da preko toga nema potrebe
steeef:
nisi ga provozal sad s tim tak,jel?
baš me zanima kak se bude sad ponašalo.. :icon_thumright:
animatrix:
jos nisam, vani je bas hladno.. kontam da cu dobit na variomatu toliko koliko sam dobio na polutkama sada... a kad se sve ustima mogao bi remen i malo prelazit preko variomata, taman da bude "over range"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju