Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (46/150) > >>

animatrix:
nisam se mogao strpit da otopli, morao sam snimit kako ide, na snimci nikad nemas onaj dojam kakav je u voznji.. u startu mi je propucao par puta i onda sam pustio gas i nanovo ga odvrnio

RaspaNRG:

--- Citat: animatrix - 28 Veljača, 2011, 15:48:50 ---nisam se mogao strpit da otopli, morao sam snimit kako ide, na snimci nikad nemas onaj dojam kakav je u voznji.. u startu mi je propucao par puta i onda sam pustio gas i nanovo ga odvrnio

--- Kraj citata ---
de covjece. zalis se kako kasljes a voza sse  :sad3:
to ti nije pametno...
ko ce stat na crtu samnom kad stigne vario,a ti se razbolis?  :icon_tongue:  :toothy9:

luna500rr:
S variomatom ce ti u uspravnom polozaju ici u vodoravni polozaj kazaljka garant :toothy10:

animatrix:
Kao sto je kolega rekao, kazaljka mi se danas spustila u vodoravni polozaj  :laughing7: ugradio vario, kad otopli malo onda ce doc ustimavanje, imam 2 bolcne, jedna kraca druga duza, jednu podlosku i nesto tvrdji centralni od zutoga pa cu kombinirat da dobijem i start i krajnju... snimka je samo za test sa 3.3gr rolicama, tako je isao i sa mojim variom ali ovoliko nikad nije ispucavao ni sagnut

drift KING:
izgleda da je vario od cpi-a bio pun pogodak...ps lijepo nabire kilometre :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju