Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (35/150) > >>

robert:
pogledaj u kojem su stanju polutke! na luni vole popucat one bolce šta fiksiraju pomičnu polutku.

steeef:
more zvonit i igličasti na blocni klipa.

animatrix:
saznao sam di je kvaka i imam pitanje. dal klipnjaca s ovoliko lufta je uredu? koliko me sjecanje sluzi toliki luft je bio i prije 6000km kad sam ga rastavljao. na videu izgleda puno vece nego uzivo.. sta vi kazete? kontam semeringe, lezajeve i iglicasti zamjeniti..

iglicasti mi se u ruci rastavio, klip je ovakav i nekidan bio ali izgleda kao da imam jedan ris na cilindru vise. radilica nema lufta nigdje osim ovoga na klipnjaci sto je i prije bilo. dal cu proci bez zamjene radilice? kontam mozda dati cilindar na busenje jer klip izgleda kriminal.. pustao mi je kompresiju tu na spoju glave i cilindra, al vjerojatno zato sto nisam nakon nekog vremena dotegao glavu, matice su prilicno lako sisle s brezona

steeef:
klipnjača ti smije šetat ljevo desno,nesmije gore dolje..
igličasti je sigurno zvonil kad se ovak raspal (imam u garaži skuter sa isti simptomima)
pogledaj jel ti pojedena bolcna na mjestu di stoji igličasti na njoj..
ljepo je ribo,znaš kako,hehe
jel to karika pukla il mi se čini?

animatrix:
cini ti se, s desne strane se vidi koliko je van svog lezista.. ugl, kad sam ga protresao u ruci bas se cuo pa kontam da je on razlog zvonjenja... mislim da bolcna nije pojedena..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju