Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
update, zadnjih par dana se cacka oko skutera, skinio termogrupu radi obrade kanala, imao sam sta vidit. sjecam se i kilometraze, na 16000km ravno pri ulasku u brsadin sa 66-7kmh mi se krenio gasiti.. presiromasna smjesa valjda.. kasnije sam ocistio karb i sad je i mrvicu bogatija.. kanale smo prekjucer krenili raditi, 90% posla je frend napravio jer izgleda voli turpijati vise od mene, a i ide mu :) transferne kanale smo podigli za 0.5mm sto je 31.5 ukupno i 8000rpm, ispusni je 23mm sto je isto 8000rpm, auspuh je tt kojem je vrh na 8000rpm, idealno? nadam se :) ispusnim kanalom nisam najzadovoljniji jer od flandje do cilindra se bas i nemoze vidjeti velicina kanala jer gornji dio kanala nije full ravan, al kontam da tih milimetar-dva i nisu toliko bitni, ako skuter bude isao, jos cu i to srediti, ionako cu morati mijenjati iglicasti i karike.. ovih dana cu probati kako ide, nadam se da se necu razocarati :)
kvacilo sam izrezbario pa sta bude, iovako je pred krajem..
ivanm:
gadno je zacvikao :angry7:
animatrix:
provjerio sam cilindar, ima riseva ali pod noktom se ne osjete uopce, donja karika je dobila, obje cu zamjeniti nije to problem.. a vozio sam ga jos 50km i palio je na zub dok ga nisam rastavio
ivanm:
i klip je dobio... ak samo nove karike staviš na ovaj klip to bu opet zacvikalo :hmh:
Kamba:
..ja bi bušio cilindar i novi klip metio...Dario pa imamo dosta planova za sezonu,nemoj fušarit po motoru... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju