Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
cilindar sa mina 100 motora. razmak brezona na mina 50 i 100 je isti, razlika je u visini zbog hoda radilice. na ebayu se da naruciti citav kit za konverziju sa 50 na 90 i nesto sitno kubika. jedan amerikanac je na cpi-ja ugurao 45mm stroker radilicu i 54 klip, 103cc, na ebayu mozes za cca 1000kn bez carine proci sa tom radilicom i 55 kitom, to je 107cc.. a radje bih to nego polini sport kao i svi ostali :notworthy:
ivanm:
da, s obzirom da je struja na luni slaba i da ne možeš očekivat neke okretaje, i bolja je solucija ići na veći moment i kubikažu..
a koji spuh bi išao s tim? i karb bar 19mm ;)
animatrix:
gledao sam na netu da stavljaju yasuni C16 na mina 100 i to vrti negdje na granici. sto se tice struje na skuteru, frend i ja cemo raditi digitalni dc cdi, s njim cemo zaobici lose namotaje a napon sa akumulatora ce biti stalan. auspuh ne planiram kupovati, uzet cemo mjere auspuha koji pase pa cemo probati napraviti. cilj mi je sto vise stvari napraviti sam, da bude drugaciji
ivanm:
iznad 10000 okr nema smisla vrtiti jer budu prevelike vibracije... spuh tipa yasuni R bio bi ti taman...
animatrix:
hehe, za njega sam napravio mjere u cadu, samo nac materijal i ploter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju