Tehnički kutak > Tuning skutera

produljenje prijnosa kod cpi-china,keeway i ostalih

<< < (7/12) > >>

x-plorer:

--- Citat: animatrix - 13 Rujan, 2010, 14:40:11 ---pase 100% ali onda moras felgu stavit od talijana jer ova ne pase..

--- Kraj citata ---

ma nista od toga kad vec ima kupit primar i sekundar za cpi cem,u izmisljat toplu vodu sa felgama i mina prijenosom

--- Citat: animatrix - 13 Rujan, 2010, 14:42:50 ---iovako ne ide na zadnji, vise volim oba kotaca na zemlji  :icon_biggrin: ide on ovak fino, ne ubrzava ko nrg sa auspuhom, al imam osjecaj da bi i nesto duza getriba bila od koristi.

--- Kraj citata ---

naravno da bi dobro dosla samo na 50 ccm neznam netko je tu pricao da vrti to na 50 ccm

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 13 Rujan, 2010, 14:40:11 ---pase 100% ali onda moras felgu stavit od talijana jer ova ne pase..

--- Kraj citata ---

Ne, osovina sekundara nepase s minarellija, nego se ispresa zubcanik s minarelli osovine i upresa se na chinarelli osovinu, imam doma obe getribe pokusat cu nesto s tokarom da moze minarelli osovina pa bi stavio kotace s rox-a da imam pozadi disk, nosac za kljesta lako napravim...

x-plorer:
pokusaj nesto skemijat ja uzimam malossi primar i kiser kako li se vec pise sekundar valjda to bude dobro i lipo islo....

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 13 Rujan, 2010, 19:54:44 ---pokusaj nesto skemijat ja uzimam malossi primar i kiser kako li se vec pise sekundar valjda to bude dobro i lipo islo....

--- Kraj citata ---

Poslusaj mene nemoj uzimat kiesler to ti je cisto bacanje para, prjenosni omjer je kao u minarelli lc, a sekundar od minarellija Lc nadjes za 100kn max, mozes ga ispresat upresat velikim skripcom ili dati nekome tko radi sa presom dzabe ce ti to rjesit, produzenje sto daje je 9,25%...

Moj ti je savjet ako ikako mozes nabavit ovaj sekundar:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637075792&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5004&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_GETRIEBE

Samo s njim ti je produzenje 37.63% pa netrebas bacati pare ni na primar, usput ovaj sekundar je jeftin dobru ces lovu sacuvati...

cvele60:
Suvise je to veliko produzenje sa tim DR...Malossi primar-+25%  je sasvim dovoljan i optimalna sve do nekog midrace setupa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju