Tehnički kutak > Tuning skutera
neznam kako bi naslov postavio ali busenje cilindra
zokizo:
e sad neko dr pitanje, znaci brusenje cilindra
runner 50 ccm
kolko se to brusi dali je isplativo kolka je poslije trajnost i sta ej sve potrebno,dali se mijenja karb itd itd
ako se odlucim i ka dodem da se to radi sta da kazem (kazem nemampojma o brusenju niti me zanimalo prije)
ajde igore svemoguci :)
zokizo:
--- Citat: igor.sb - 12 Rujan, 2010, 13:11:40 ---da to mi je cilj, da je, pisao bi smalice u svakoj temi
btw...zast je zaribao, nije sam od sebe
--- Kraj citata ---
jer su mu stavljali auspuh i valjda mu ostetili crijevo od ulja,,nevjerujem da lik mu kenja jer imaju trgovinu pored trgovine svaki dan kava marenda poznaju se pun k itd
uglavnom zajebali cijev od ulja
igor.sb:
--- Citat: zokizo - 12 Rujan, 2010, 13:12:24 ---e sad neko dr pitanje, znaci brusenje cilindra
runner 50 ccm
kolko se to brusi dali je isplativo kolka je poslije trajnost i sta ej sve potrebno,dali se mijenja karb itd itd
ako se odlucim i ka dodem da se to radi sta da kazem (kazem nemampojma o brusenju niti me zanimalo prije)
ajde igore svemoguci :)
--- Kraj citata ---
kupis klip za 1. spec i izbusis ga nanovo, i bude kao nov s 0km :dontknow:
SPecial:
Kada jako zariba i klip,karika,ili nesto trece povuce crtu po cilindru,taj je cilindar zdrav za mjenjanje,i posto ga ne treba mjenjati jer je ocito samo malo ostecen,u servisu ce kupiti novi kilip koji je za 4 desete siri od prijasnjeg,odnosno sadasnjeg,a to za sobom vuce sirenje cilindra da bi taj klip stao u taj cilindar.
Cilindar je sada ovakav (o), a nakon busenja biti ce (O). Ne treba ni drugi karb niti ista drugo,btw nece mu nista brze ici.
Do cijevi ulja nisu mogli doci ako su samo mjenjali auspuh.
Iwo SR Tuono:
ja sam npr na nrg-u power kupio klip vertex 40.34 i 1.spec je bušena na 6 stotih,znači 40.4
od diranja po cilindru jedino što je rađeno ispoliran je ispuh, cilindar za 3 desete skinut odozgo i prelivni taknuti sa turpijicom i to je to
sad kad bi još moglao upaliti skuter i probati to bi bio vrh
čekam vakuum pumpu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju