Općenito > Maxiskuteri

GILERA GP 800

<< < (3/6) > >>

Mr J:
kod ovoga sto mrcina govori sto tvrdja centralna opruga tim je jace usporenje...

Ali ovo kod kocenja motorom nebih znao sto bi ga usporavalo osim to da se naglo smanji ubrizgavanje benzina u cilindar i da ga trenje usporava...

Trebalo bi malo mozgati oko toga i vjerojatno bi se nesto smislilo...

zaprudanec:

--- Citat: Mr J - 16 Listopad, 2007, 00:08:07 ---kod ovoga sto mrcina govori sto tvrdja centralna opruga tim je jace usporenje...

Ali ovo kod kocenja motorom nebih znao sto bi ga usporavalo osim to da se naglo smanji ubrizgavanje benzina u cilindar i da ga trenje usporava...

Trebalo bi malo mozgati oko toga i vjerojatno bi se nesto smislilo...

--- Kraj citata ---

to i je ono sto me kopa. ne kuzik su to izveli osim da mu nesto ne zagusi motor, pa na tu foru. mislil sa, buduci da je identican motor i na mani 850, da isto ima sekv. mjenjac ali izgleda da nema. to sam jos nasao u opisu honde forza 250 ie EX koje nema na webu ali ima u hondinom katalogu koji sam dobio u ducanu jer me interesirala hornetica 600 kao alternativa kupnji mane

zaprudanec:
Usput, forza kosta 56.000 mrtvih kuna. strasnooooooooooooo. brrrrrrrrrrrrrrr

Mr J:

--- Citat: zaprudanec - 16 Listopad, 2007, 00:14:18 ---Usput, forza kosta 56.000 mrtvih kuna. strasnooooooooooooo. brrrrrrrrrrrrrrr

--- Kraj citata ---

GP800 ce biti oko 9000€... pa si ti misli sada... mada bih ju kupio prije nego neki R motor... (time will tell)

zaprudanec:
da, negdje su izjavili da je ocekivana cijena 69.000 kn. Iskreno, rade bi kupio skuter nego motor, sjedis, blejis okolo i udaras po gasu i kocnici, ... nego da se moram drk... sa mjenjacem. zato me i rajca mana. al 69.000 je previse , do bola (ocekivana cijena mane 65.900 - 10% na akciji). zakljucak: mana i najmanje 3.000 kn u depu za cevape i pivu i vjetrobran :headbang: :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju