Sportski kutak > Sve vezano za utrke
2. Moto Speed Festival
f-racing:
Tako, tako, samo tako....svako zlo za neko dobro pa tako i otkaz utrke za vrlo kvalitetnu raspravu koja se iz ove teme izrodila, a ponajprije zato što su se uključili manje-više svi relevantni i upoznati ljudi u ovu disciplinu te organizaciju iste.
@ MOTO ROYAL - vezano za sastanak koji smo održali prije početka sezone 2008 stvarno je bila sramota što se od svih koji su svašta baljezgali tu po forumu nije pojavio nitko osim M. Perkušića Kragulja i mene. No vjerojatno se ništa ne bi promjenilo da nas je došlo i 100, stoga što smo mi donjeli pisanu formu prijedloga za izmjenu pravilnika baš onako kako je u prethodnim postovima navođeno
članak 1. blablabla........
članak 2. ............
članak 3. ............
itd.
i sve prijedloge prokomentirali sa Vama i g. Mikulandrom, korigirali te usuglasili, no kasnije kada je g. Mikulandra iznio takav novostvoreni pravilnik g. Roguliću ovaj je u taj pravilnik vjerojatno (da se malo blaže izrazim) ispuhao nos i objavio pravilnik iz 2007. sa svojim korekcijama za 2008. ne uvažavajući pritom niti jednu našu sugestiju.
@ JURCA - svaka čast na razmišljanje iz prethodnog posta, potpisujem svaku rečenicu.
Stoga predlažem da ovu subotu 02.10. iskoristimo za treniranje na marofu, a prvenstveno za sastanak i dogovor oko daljnjih aktivnosti koje možemo/želimo/moramo poduteti ako želimo oživiti i održati ovu disciplinu. Sada je na stazi napravljen restoran u kojem možemo zasjesti, popričati i zapisati što i kako dalje. Velika večina ljudi koji su mislili voziti utrku planiraju doći na trening u subotu tako da vidim ovaj termin kao idealan za skupiti značajniji broj osoba bitnih za održivost ove discipline na Hrvatskoj motosportskoj sceni.
MOTO ROYAL:
:icon_thumright: :notworthy: kada iz postojećeg pravilnika promjeniš članke 2 , 3 , 4 , 6 i 21 te ukineš članak 26 dobiješ odličan pravilnik.Ne mjenja se startna procedura koja je svugdje ista , kao ni zastavice , oznake , pravila o stazama , tko raspisuje prvenstvo , za što se boduje i slične gluposti.Klase , dobne granice , dozvoljene prerade i prijamnine na natjecanje sa jasno utvrđenim stvarima vezano uz ponašanje vozača i pratečeg osoblja pred , za i poslije utrke i to je to.Nema tu neke posebne pameti. :dontknow:
J.U.R.C.A:
ja bi radje da to bude u zagrebu jer sam ja na put otisao kada sam saznao da je trka odgodena.
DevMichele:
--- Citat: Hinjavac - 30 Rujan, 2010, 09:34:12 ---Moto royal ako stojis iza onoga sta si rekao javi se na PM voljan sam pomoć u kojem god smilsu treba (osim novcano a i tu bi se dalo dogovorit za sponzorstva). Mislim da ima jos ljudi koji su razmisljanja kao ja evo ja se prvi javljam a pogotovno pravno ako treba ista.
Btw da ti je lakse
Facebook: Darko hinjavac Rebac
Msn:[email protected]
Na raspolaganju na faceu 0-24 i na skypu 0-24
--- Kraj citata ---
takodjer vrijedi i za mene budeli trebala ikakva pomoc pa makar traziti sponzore spreman sam pomoc
Hinjavac:
Jedna od rijetkih tema koja bi izgleda mogla uroditi necim u vezi hms-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju