Sportski kutak > Sve vezano za utrke

2. Moto Speed Festival

<< < (14/38) > >>

MazdaMurairotor:
bzvz pricaju i politiziraju i sve znaju a ne nista se ne poduzima...
to je u krvi narodu na ovim prostorima, naravno i lopovluk isto, bez toga nikamo... :icon_biggrin:

ako se ima volje i zelje, pretpostavljam da se ima vec u garazama 2t natjunirane masine...trebalo bi se org medjusobom i pokrenut se vec jednom. od ovog tu prepucavanja nema AMA BAS NISTA, samo neke suvisle recenice i neka vrsta svajde...ko sabor, sta ste vi , sta smo mi itd...

pa pogledjte Slovence malo, oni imaju svega od drag utrka, natjecanje po klasama, dijelova ko u prici i svega ko u njemackoj i italiji...a hrvatska ko da je sa bliskog istoka...jad i bijeda...ajde bar na bliskom istoku ima para, nafte i zlata :icon_biggrin: al ovde, svi sve nes znaju , pametuju filozofiraju, zavrseni filozofski fakulteti a nis od njih nema nit da bi svojim AKA znanje poduzeli jer vidim po ovim svim postovima ima ljudi koji bi se time bavili i ulagali u taj sport al kad im se svaka nada ubije sa strane onih full pametnih i extra znalaca...

bokte mazo il se pokrenite ili nemojte vise o ovom pisati i pricati  I TEMA MOZE POD LOCK!!!

SRAD:
Kao što je već prije spomenuto sve discipline motosporta su na razini države, vodsvo je previše ispolitizirano a prisutan je i nedostatak novaca kod sviju.

Da bi se vožnja skutera održala na nekoj razini trebali bi se sami organizirati, ili ako je u pitanju prava utrka u sklopu nekog moto kluba kao što je i bilo zamišljeno na ovoj manifestaciji.  Kad bi takva organizacija mogla biti legalna prvenstvo unutar HMS-a nebi bilo ni bitno a svakako bi bilo kvalitetnije jer jedan od vozača je direktno uključen u organizaciju.

Ako je nemoguće da organizacija utrka u sklopu moto kluba bude legalna, onda se trebamo sami dogovoriti oko masovnijeg meetinga za treniranje isto kao što smo imali prošle godine na Marofu, jer bilo je odlično - bez presinga i sa puno vremena za cijelodnevnu vožnju :icon_thumright:

Hinjavac:
Cekao sam samo tko ce potvrditi ono sto sam ja napisao, a izgleda da je Jurca jedini imao mu.. za to. U svome posto sam se okomio na Gosp. Royala i slične gore u hms-u (nemam pojma koju on funkciju obnaša da je i čistačica zbog ovakvih razmišljanja bi ga izbacio). Jurca,srad (nhf ovi ostali su normlano ponavljači) u jednu ruku ne krivim ovakve sta je kao dotični, na nekoj je dobroj poziciji drzava im da kao i svakom savezu godisnju pomoć i brige ih se boli. Mi sta im god kazemo on ce potvrditi i to je to. Pa njemu je lakse biti napisat "to kralju lud si za medalju samo tako nastavi juhu ti si moj idol" nego uci u bilo kakvu diskusiju jer zna da ako ostanu u tome hms-u da ce kad tad svima morat doci na oci. Svima vam je jasno kao sto sam napisao da oni nisu nista drugo nego isti balkanci ko i mi. Ne branim nikoga ali da i vi nista ne radite i dobivate lovu da li bi pristali i nesto da radite za iste novce?? Dok je god sitvacija u drzavi ovakva i svatko gleda svoj interes lagano svi mozemo zvat jedni druge krpat SKUTERE (zbog doticnih namjerno velikim) i vozat se i trenirat po stazama koje su zamisljenje bas za ono sto jesu.

Pita cigo mamu:
- Mama, mama jesmol' mi pravi cigani?
- Jesmo sine, pravi pravcati.
- Pa što onda ne damo novce HMS-u?
-E sine, toliki cigani nismo.

Bez uvrede ciganima a za hms me se hebe :))

Ako je stvarno jurca onako kako si napisao kao predsjednik
1.
2.
3.
4.

Ja bi sastavio plan i program za iducu godinu pa bi dao na razmatranje ako ikoga zanima, ali necu nista pokretat (znas gdje radim da ne mogu tocnije ne smijem) ali odradim sve u detalje samo nek se skupe 2 dobre duše da se to oradi.
Štoviše što se tiče Nove Rače mogu sredit dosta toga, za Požegu i Oroslavlje se isto da zovnuti par ljudi jbg za ostalo po dogovoru. Tako ja sam na ponudi. (odgovore sto se tice ovoga ocekujem samo od ljudi koji imaju nesto i u garazi u mozgu nhf:))

MOTO ROYAL:
Moram priznati Jurča da me iznenađuje tvoje nepoznavanje srži kako ti kažeš jer si niz godina bio sudionikom kako utrkivanja tako i zbivanja u i oko saveza.kada je održavan sastanak skuteraša u domu sportova i na ovim stranicama se pisalo o tome naveliko i naširoko , a znaš koliko ljudi je došlo na sastanak ? Brojkom i slovima 5. I sada da ja po tko zna koji put idem svakom koji će reči nisam skupio za benzin do Marofa objašnjavati kako izgledaju pravilnici , utrke , organizacija , koštanje i kompletna logistika za jedno sustavno natjecanje ? Oprosti ni na kraj pameti mi nije ali nemogu te iste koji na ovom forumu dijele lekcije svima više žvakati jer stvarno ispadaju dječje priče. Naravno da kritiziram sve što je loše napravljeno ili se radi , iz razloga jer me iskustvo uči što i kako netreba raditi jer je loše.Ne želiš se sjetiti i pogledati koje su to stvari koje sam ja osobno odradio za i na dobrobit motosporta , a samim tim i skutera.I opet ču u koliko će se skupiti kritična masa odraditi lavovski dio posla ali nažalost mnogih već vidim da je teško očekivati grupaciju koja će to moči prihvatiti.Turpijom i bijaksom kako reće Kukić je dokaz velikog entuzijazma ali za stvarni rezultat koji može trajati treba puno više recimo kao momak iz Šibenika koji je uspio skinuti Perkija sa trona U SP 70.  :dontknow:

SRAD:

--- Citat: MOTO ROYAL - 29 Rujan, 2010, 15:57:41 ---Moram priznati Jurča da me iznenađuje tvoje nepoznavanje srži kako ti kažeš jer si niz godina bio sudionikom kako utrkivanja tako i zbivanja u i oko saveza.kada je održavan sastanak skuteraša u domu sportova i na ovim stranicama se pisalo o tome naveliko i naširoko , a znaš koliko ljudi je došlo na sastanak ? Brojkom i slovima 5. I sada da ja po tko zna koji put idem svakom koji će reči nisam skupio za benzin do Marofa objašnjavati kako izgledaju pravilnici , utrke , organizacija , koštanje i kompletna logistika za jedno sustavno natjecanje ? Oprosti ni na kraj pameti mi nije ali nemogu te iste koji na ovom forumu dijele lekcije svima više žvakati jer stvarno ispadaju dječje priče. Naravno da kritiziram sve što je loše napravljeno ili se radi , iz razloga jer me iskustvo uči što i kako netreba raditi jer je loše.Ne želiš se sjetiti i pogledati koje su to stvari koje sam ja osobno odradio za i na dobrobit motosporta , a samim tim i skutera.I opet ču u koliko će se skupiti kritična masa odraditi lavovski dio posla ali nažalost mnogih već vidim da je teško očekivati grupaciju koja će to moči prihvatiti.Turpijom i bijaksom kako reće Kukić je dokaz velikog entuzijazma ali za stvarni rezultat koji može trajati treba puno više recimo kao momak iz Šibenika koji je uspio skinuti Perkija sa trona U SP 70.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Što je to stvarni rezultat? Zar poneka pobjeda i podiji sa sklepanim skuterima nisu vrhunski rezultati ?

Istina je da bi se maksimalno kvalitetno pristupilo ovoj disciplini i ostvario taj "stvarni rezultat" treba imati vrhunski motor i puno treninga, ali to su mogli samo par pojedinaca koji su uz to bili među najkvalitetnijim vozačima. Mislim da se po pitanju klase 70 tako sređeni skuteri u bližoj budućnosti neće pojavljivati na stazi jer za tu klasu jednostavno treba imati dosta novaca plus ogroman entuzijazam za utrke skutera.

Za oživljavanje ove discipline treba stvari sagledati realno i pokušati da se skupi što više vozača na stazi - jer to je najbitnije, a za to je potrebna reforma pravilnika ili izmjena-nadopuna klasa. Ako i nakon toga nema zainteresiranosti onda jednostavno ta disciplina ne može trenutno zaživjeti u Hrvatskoj. Poslije toga jedino preostaju meetinzi skutera na stazi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju