Sportski kutak > Sve vezano za utrke
2. Moto Speed Festival
DevMichele:
--- Citat: DeLUX - 10 Listopad, 2010, 23:41:32 ---od mene ništa..ne vjerujem da ću skupit sve dijelove :dontknow:
--- Kraj citata ---
sta ti fali
DeLUX:
trenutno najpotrebnija mi je radilica pošto bi trebo po blokove a nemogu ih sastavit bez toga...
sutra bi trebala doć termo grupa i fergazer, multivar bi trebo uzet od škope i jurča reko da ima neku getribu
ima šanse da se složi, al se nema baš previše para :-[
DevMichele:
--- Citat: DeLUX - 11 Listopad, 2010, 00:15:34 ---trenutno najpotrebnija mi je radilica pošto bi trebo po blokove a nemogu ih sastavit bez toga...
sutra bi trebala doć termo grupa i fergazer, multivar bi trebo uzet od škope i jurča reko da ima neku getribu
ima šanse da se složi, al se nema baš previše para :-[
--- Kraj citata ---
drzim ti fige..pokusaj to slozit..
nego sta je sa jurcom zadnji put nije doso jer je bio na puto oce dolait sada ili jos nije slozio zipa?
D.A.N.C.E.K.:
--- Citat: DevMichele - 11 Listopad, 2010, 11:00:50 ---drzim ti fige..pokusaj to slozit..
nego sta je sa jurcom zadnji put nije doso jer je bio na puto oce dolait sada ili jos nije slozio zipa?
--- Kraj citata ---
nece ima neki turnir...lux pa dao sam ti ja onu radilici pa si mi ju vratio -.-...dodi si po nju ak oces i podbaci sajbice ak nis ne nabavis :dontknow:
DeLUX:
--- Citat: DevMichele - 11 Listopad, 2010, 11:00:50 ---drzim ti fige..pokusaj to slozit..
--- Kraj citata ---
hvala..nadam se da budem
ujutro sam se čuo s tihom i on bi trebo srijedu doć u zg pa će mi dofurat struju i blokove i onda ak uzmem radilicu mogu sklopit blokove...
danas dolazi cilindar, klip i glava i fergazer bi trebo...znači onda poslje kak šta nabavim tak šarafim gore, a do toga ću rješit ramu da ne zapinje poklopac glave
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju