Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Runner Stunt?

<< < (6/8) > >>

te-te-ac:

--- Citat: tedyvxr - 10 Prosinac, 2007, 15:17:24 ---ma svaki skuter i motor idu po zadnjem ako znas osimj choppera,,,,""wynder"" skratio sam bar,,ovaj bar na slikama je bila proba sad je jedno 14cm kraci....al sad cu prodat skuter pa ako neko hoce nek se javi kakav je....jer prelazim u vecu klasu,,neku cbr600rr.....

--- Kraj citata ---

de gle onda ovo

mislim ono ko zna zna a ko nezna nikad nece ni nauciti  :toothy9:

čoper ide i u krugove  :glasses9:

el:
a nemres to usporedjivat s skuterom  :toothy9: a i čoper se da frizirat :toothy11:

Gerbi:

--- Citat: MARINO - 09 Veljača, 2008, 22:31:49 ---
--- Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2007, 14:06:48 ---Tko moze dignuti serijski Dragster 50ccm onda moze dici svaki skuter na zadnji...

--- Kraj citata ---
zasto???
pa 2t je,masina je iza koliko znam,mora ic bez beda....

--- Kraj citata ---

Totalno glupo raspoređena masa, što se stunt sposobnosti motora tiče, pa ga je zato teško cuknut...

el:

--- Citat: Gerbi - 06 Travanj, 2008, 13:39:16 ---
--- Citat: MARINO - 09 Veljača, 2008, 22:31:49 ---
--- Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2007, 14:06:48 ---Tko moze dignuti serijski Dragster 50ccm onda moze dici svaki skuter na zadnji...

--- Kraj citata ---
zasto???
pa 2t je,masina je iza koliko znam,mora ic bez beda....

--- Kraj citata ---

Totalno glupo raspoređena masa, što se stunt sposobnosti motora tiče, pa ga je zato teško cuknut...

--- Kraj citata ---
potpis...ali ja svog ranera cimnem dosta visoko al ga nemogu odrzavat jer mi gas ne prima odmah nego onda polako pa odjednom krene

te-te-ac:
vjezbat vjezbat i mozda uspijes  :toothy9: <---( ovaj smajlic mi je zakon - da sam znao da imate ovog smajlija doso bi ja na ovaj forum js davnih dana)  :icon_biggrin: :toothy9:

inace ko ista zeli taj ce to i napravit  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju