Tehnički kutak > Tuning skutera
Pozz...Koji je auspuh bolji??
kristijan1710:
Pozz... Koji je auspuh najbolji za serijalu?? :toothy9: Iako poslje mislim nabrijavat skuter...ali ne stavljat kit... :'( Sad me zanima sta bi dobio ako stavim neki auspuh na serijalu? zx, tt, REVERS, SHOT, EXTRA(http://www.gigant.hr/motori/gianelli.html)... Jel mi se isplati i sta bi s tim dobio?? :hello: :help:
Hvala unaprijed....
JogFromYamaha:
pa za serijalu ti je najbolji zx izmedu tt-a i zx-a jer je raden od kvalitetnijeg materijala i ne prohrdava tako brzo ko tt.
dobio bi vise snage na ubrzanju i nes veci top speed naravno uz postelani prijenos.
sto se tice nabrijavanja i svega smatram da ako ustelas na zx dobro da ce te to dugo zadovoljavati a kasnije mozes stavit neki midrace ko gianelli shot ili tp nardo i sl spuhovi koji i vise kostaja naravno
zx imas rabljeni od 300-500kn ovisno o stanju a ako kupujes novog ti se ne isplati jer novi zx je 1350kn a midrace shot 1450 tako da ako uzimas novi uzmi midrace gianelli shot a ako uzimas rabljeni uzmi zx
x-plorer:
pijatelju mo samo upisi u trazilicu zx i vidit ces koliko tema ima s naslovom kao tvoja...imas cak i krivulje nsage oba dva pa evo usput da ti odogovorim na piranje...ista su razlika je zanemariva...odi u temu tamo auspusi pdf i vidit ces krivulju snage oba dva...
formoz:
ako ces uzimat tt ili zx, moja preporuka tt, cijena 400KN manja, a performanse iste, samo sto je tt tisi, a sto se tice hrdjanja, koda ga je tesko malo posmirglat i obojit termo sprejem, ili ga s vremena na vrijeme namazat wd-om, ili onim cudom protiv hrdje
x-plorer:
--- Citat: formoz - 10 Rujan, 2010, 11:18:07 ---ako ces uzimat tt ili zx, moja preporuka tt, cijena 400KN manja, a performanse iste, samo sto je tt tisi, a sto se tice hrdjanja, koda ga je tesko malo posmirglat i obojit termo sprejem, ili ga s vremena na vrijeme namazat wd-om, ili onim cudom protiv hrdje
--- Kraj citata ---
nece uzest novispuh pa ga odma smirglat...btw ako ti niuje do0 para imas novog zxr jako lip kvalitetno napraljen lip zvuk itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju