Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Tomos-skuter.... :D

<< < (4/8) > >>

malaguti:
daj stavi jos malo boljih slika

LoveStunt:

--- Citat: malaguti - 10 Rujan, 2010, 18:13:34 ---daj stavi jos malo boljih slika

--- Kraj citata ---
ma stavit cu za par dana kada nabavim prednji kotač... samo sada me muci to sta u ovu vilicu  stane samo neka uza guma kao sta su na baotianu ili tako nesto... pa sta bi mi preporucili koji kotač i od cega da stavim napred...

luna500rr:
Naprjed ili od honde da bude isto ili od bt-a ako hoces veliki kotac :icon_biggrin:
Supper ti je projekt samo naprjed :hello:

Faba:
iso si skidat masinu sa Honde da ju stavis na tomosa??ok,orginalno,ali:neznam kolko dobro ce to držat,gume,kočnice,"registracija" - to je samo ugrubo

i da,neznam kolko točno misliš "izgubit" na težini?sigurno ne više od 25 kg  :dontknow:
a mislim da će na zadnji ić samo teže zato šta je po slikama mašina,tj blok,dosta više otraga u odnosu na ramu nego kako je to na tomosu  :icon_scratch: (bar mi se tak čini na slikama)

puno sreće,trebat će ti  :hello:

LoveStunt:

--- Citat: Faba - 10 Rujan, 2010, 18:39:03 ---iso si skidat masinu sa Honde da ju stavis na tomosa??ok,orginalno,ali:neznam kolko dobro ce to držat,gume,kočnice,"registracija" - to je samo ugrubo

i da,neznam kolko točno misliš "izgubit" na težini?sigurno ne više od 25 kg  :dontknow:
a mislim da će na zadnji ić samo teže zato šta je po slikama mašina,tj blok,dosta više otraga u odnosu na ramu nego kako je to na tomosu  :icon_scratch: (bar mi se tak čini na slikama)

puno sreće,trebat će ti  :hello:

--- Kraj citata ---
ne mislim ga registrirati... a gume i sve ce drzati isto koliko drze kada su i na skuteru... :icon_thumright:
a i 25 je jako puno...jer je to 1/4 tezine motora....
i i lakse ce puno ici na zadnji jer su manji kotači, a tezak je kao i original tomos....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju