Općenito > Slike i filmovi o skuterima

moj tomos... ;) home made... ;)

<< < (4/6) > >>

lunavision2:
pogledaj moj tomos mozda tu se svidi :D
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,39526.0.html

LoveStunt:
smiđa mi se...samo ..takvih sam se u karlovcu nagledao puno..tj ima u karlovcu ulica zove se grahova ulica... i ...ljudi tu ulcu zovu grahovo selo... i tamo imas hrpu tih decka cca od 13 godina pa na dalje pa do dedeka koji imaju old timere i imaju ti klinci slozene i nabrijane apn-e sa svakakvim masinama i svakakve tomose imaju... i stvarno mi je vec normalno vidjeti takvog tomosa kao sta ti imas ali opet dobar je i svaka cast...nemoj ga prodavati jer ipak tomos je tomos...  :icon_thumright:
ali opet ja njima zelim dokazati da se da napravit nesto bolje od....staviti e-90 masinu na automoatic ramu ili apn.. i pojacati malo cilindar itd...i ide 120... ali opet ja cu pokusati i trudit cu se od svoga sloziti nesto sta se bas nemoze vidjeti tako cesto jer sam vidio da na youtubeu to i na interenetu nigdje to nitko nema... ap cu ja probati ...  :icon_thumright:

lunavision2:

--- Citat: LoveStunt - 10 Rujan, 2010, 16:42:12 ---smiđa mi se...samo ..takvih sam se u karlovcu nagledao puno..tj ima u karlovcu ulica zove se grahova ulica... i ...ljudi tu ulcu zovu grahovo selo... i tamo imas hrpu tih decka cca od 13 godina pa na dalje pa do dedeka koji imaju old timere i imaju ti klinci slozene i nabrijane apn-e sa svakakvim masinama i svakakve tomose imaju... i stvarno mi je vec normalno vidjeti takvog tomosa kao sta ti imas ali opet dobar je i svaka cast...nemoj ga prodavati jer ipak tomos je tomos...  :icon_thumright:
ali opet ja njima zelim dokazati da se da napravit nesto bolje od....staviti e-90 masinu na automoatic ramu ili apn.. i pojacati malo cilindar itd...i ide 120... ali opet ja cu pokusati i trudit cu se od svoga sloziti nesto sta se bas nemoze vidjeti tako cesto jer sam vidio da na youtubeu to i na interenetu nigdje to nitko nema... ap cu ja probati ...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:headbang:  :headbang:  :headbang:
nema samo nastavi imas moju potporu xD

LoveStunt:

--- Citat: lunavision2 - 10 Rujan, 2010, 16:46:45 --- :headbang:  :headbang:  :headbang:
nema samo nastavi imas moju potporu xD

--- Kraj citata ---
tnx...

LoveStunt:
evo jucer sam kupuo prednju felgu sa gumom od frenda...i  namucio dok ju stavim...
sada mi je malo cudno jer je iza veca guma nego naprijed ali super .... trebat cu nabavit 14 cola kotač sa gumom.... a neam pojma od cega bi to mogao nabaviti... :dontknow:
sada da bi imao prednju kocnicu sve pase samo trebam napraviti onaj drzač sta ce mi drzati prednja kljesta  jer nemogu staviti direkt na vilicu jer mi disc struze za kljesta...  :icon_scratch:
pa cim to napravim javim...tj . gledajte sve u mom projektu ...  pozdrav... :hello:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,39676.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju