Ostalo > Motocikli

50ccm

<< < (15/15)

LoveStunt:
e evo meni je htino i prodajem svog malagutia xsm 2003 godina sa novom masinom kupljenom u sloveniji i novi kit i karburator... dajem cijeli motor sa starim dijelovima za 4000 kn ali ako bi ga kupio ono.. omda  tj u par dana onda ti ga dam za 3700 kn jer... za takav motor to je presmjesna cijena...  :dontknow:

istipa622:
zasto hitno šta imas nesto drugo na vidiku ili?
vidio sam te i sada malo prije sa se vozis...svaka cast  :toothy11:

LoveStunt:
ma... vozim se ja cijeli dan  :icon_thumright:
samo.. hitno je jako jer ja motor koristim za stunt a za to mi je bolji skuter a i nasao sam vec idealan skuter za stunt pa sam se sa deckom dogovorio da ako ga kupim do cetvrtka onda ga dobijem 1000 kn jeftinije pa onda...  :dontknow:
dat cu ga za jeftino samo da se proda...   :hmh:

tomovzo666:

--- Citat: 1000ccm - 09 Rujan, 2010, 22:50:57 ---ev bas sam procito neki tekst o tom motoru kazu da ima samo 2kw dok aprilia ima 6,25kw jeli to sitina ili?
a to nek se ubije nezz bas ja sinu vjerujem, nije valjda tolki mulac da pogine na 50/125ccm... :) ugl hvala..

--- Kraj citata ---
kupin nrg-a power skini blokade i evo mu dobar motor,jos je pre mlad za nest jace

tomovzo666:

--- Citat: Faba - 10 Rujan, 2010, 00:32:42 ---potpis,posalji ga malo na baustelu pa da vidi kak je to zaradivat  :icon_thumright:
od motora-Tomos APN.nista vise mu nije potrebno za pocetak.i to najprije po dvorist :icon_thumright:u i poljskim putevima.
kad vidim kaj moji vršnjaci rade,koji nemaju iskustva,a "kurce" se,pomislim da je za pocetnika i APN previse  :happy8:

A ako vidis da na prvom(malom) motoru,pali gume,vozi po zadnjem,turira,nemoj mu kupovat nis jace zato kaj nezna cijenit ono kaj ima,vjeruj mi,to sam proso prije nekih 3-4 godine i znam o cemu pricam

poslje tomosa-Yamaha tzr 50  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma da ti klinci napune 15-16god tata kupi novi motor,skin se blokade,i tko sto on je frajer ,paljenje guma na semaforima, turiranje do jaja,prvi izlasci u grad,3-4 piva i onda takav sjedne za motor jedino sto se moze dogoditi, je velika katastrofa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju