Ostalo > Motocikli
50ccm
vuk:
--- Citat: dino-vk - 26 Siječanj, 2011, 18:40:33 ---Covjeka ste napali da ne kupuje 125-ice,kao ovo ono...nije uopce prejako..taman za pocetak i ja sam s 15 god vozio ktm exc 125...nema jaceg cvaje...i nije bio prejak uopce,mal u pocetku...tak da...uzmi sinu ako nadjes ktm exc 125,smije ga voziti s A1,lagan,ne ide brzo,40 ks...itd...pere SVE 125-ice... :hello:
--- Kraj citata ---
smije ga s A2 vozit, ima 40 ks...
dino-vk:
--- Citat: vuk - 27 Siječanj, 2011, 09:50:10 ---smije ga s A2 vozit, ima 40 ks...
--- Kraj citata ---
Ne,smije ga voziti sa A1 jer mu u prometnoj pise 11 kW..tak da... :icon_thumright:
LoveStunt:
ja bi mu za pocetak predlozio supermoto 50-70cc : malaguti xsm ,aprilia mx ,yamaha dt,derbi sm, itd itd.... idu dobro .... za pocetnike i prelijepo... pogotovo sa kitom... :icon_thumright:
ico17:
ma za početak je najbolje tomosa nekog uzet...većina nas je tak počela i naučili smo se i šarafat, i padat i još puno toga na tim motorima ;D
Drnda:
prvi mi je bio xt 600 89 godina.,. i dan danas nesto najbrutalnije sto sam vozio.. agresivan motor u pm.. jos je tu i jos leti.... pa ga nekad znam provozati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju