Općenito > Maxiskuteri

TKO TREBA MAXI SKUTER

<< < (6/12) > >>

liberty:
Dugotrajnost Leader mašine nije upitna, no ona je osjetljivija od Quasara jer osobito verzija 200 ccm ima sličnih prpblema kao i Master od 460 ccm (ulazak benzina u karter ulja).

Quasar je logičan nastavak Leadera i teško ih je mjeriti u njihovoj elastičnosti.

Usporedimo X9 200 i X9 250 - krajnje brzine su im tu negdje, čini mi se da je 200 lakši par kila, deklarirana snaga se razlikuje za samo 1 ks, ali elastičnost se razlikuje za 15-17%.
Za skuter je to značajno jer nema šaltanja u nižu brzinu kako bi naglo povukao.
Uglavnom, vozite se s X9 250 80 kmh na sat i date gas - daljnju željenu brzinu će lakše i brže doseći od 200 ccm.

250, osobito u verziji injection je i manje rastrošan.

mrcina:
pa čuj ima tu sira i pogače, samo i sa kultiviranijom vožnjom možeš uštedjeti brdo love.
bez naglih startova te vožnje na nož i spidvej vožnje možeš spustiti potošnju na nivo injekšna kod fergazeraša.

liberty:
da znam, iz primjera mog sa fergazerima, ali elastičnost, tu 200 ne može parirati 250 (ne kažem da je neka velika razlika), ali ja danas, kad postoji mašina 250 ne bi kupio piaggiovu mašinu 200, a niti 500 ali verziju od 460 ccm(učestalost problema sa tim 460 ccm su me i primorali da ne kupim 500 nego 250)

mrcina:
pa 250 mašina je super mašina i nema joj premca.

možda kymco ali tu bi bio jako jako jako rezerviran jer sve više i više čujem prigovora na kymco modele, ne stoga što sam bio i ja vlasnik jednog modela več stoga što drugi sve više i više kukaju kako imaju problema i to neriješivih.

filiplatinovicz:
strašni su to problemi.... pravi gordijski čvor!
hajd budi konkretan, kaj to na krmku ide po zlu???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju