Općenito > Maxiskuteri
TKO TREBA MAXI SKUTER
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 25 Prosinac, 2007, 00:11:16 ---Ma to mi je jasno iz konteksta, ali ne znam pojedinosti i pomalo mi je žao da se Mrc odlučio riješiti skutera koji mu jaaako odgovara...
što po Tvom ne valja na leader mašinama???
--- Kraj citata ---
U usporedbi sa ovom je slabiji izbor... (starija, slabija, nesto losija... )
filiplatinovicz:
leader mašine od 125 ccm jos se ugradjuju u neke modele, a prema iskustvima mnogih temeljem dugogodišnje uporabe, pokazale su se posve ok...
molio bih te stoga da pobliže ARGUMENTIRAŠ SVOJU TVRDNJU, JER SAM OSOBNO ZAINTERESIRAN SAZNATI VIŠE O LEADERU (ups... sorry, omaknuo mi se caps, a ne da mi se ponovno pisat isto...)
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 26 Prosinac, 2007, 03:08:36 ---leader mašine od 125 ccm jos se ugradjuju u neke modele, a prema iskustvima mnogih temeljem dugogodišnje uporabe, pokazale su se posve ok...
molio bih te stoga da pobliže ARGUMENTIRAŠ SVOJU TVRDNJU, JER SAM OSOBNO ZAINTERESIRAN SAZNATI VIŠE O LEADERU (ups... sorry, omaknuo mi se caps, a ne da mi se ponovno pisat isto...)
--- Kraj citata ---
www.google.hr
:icon_thumright:
filiplatinovicz:
e pa sad... mene zanima tvoje mišljenje, a kaj piše po siteovima to znam i sam nać...
leader je još uvijek u igri i ugrađuje se u nekoliko aktualnih modela Piaggia!
mrcina:
lider neče tako brzo makar ih phazer i master mašine izbacuju sa tržišta samo sporo.
liderice su proizašle iz hondinih mašina.
takav trend bio je kod mercedesa gdje su se stare mašine iz kockaste mečke jedva izbacile sa tržišta a bile zastupljenije i dugotrajnije od novih verzija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju