Tehnički kutak > Injection
polini sekundar i malossi primar
ive_91:
i sad ak me matematika i informacije dobro sluze:
piaggio 50: primar 13/46 i sekundar 13/48 i kad se sve zbroji i oduzme dobivamo finalni omjer od 1: 13.033 i opet to ispada krace nego morini a svi pricaju da morini ima kraci nego piaggio.?
jedino ak sam dobio krive informacije i ako je ogromna razlika na vario prijenosu.?
oba imaju 130/60/13 gume straga.
Daci:
naznam baš...al po samoj vožnji a to znaš i ti da je dojam da je kratka getriba na ditechu...počne se već na 80 prevrtavat
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 10 Rujan, 2010, 11:14:14 ---naznam baš...al po samoj vožnji a to znaš i ti da je dojam da je kratka getriba na ditechu...počne se već na 80 prevrtavat
--- Kraj citata ---
Potpis!
Na piaggiu nije tako!
ive_91:
npr runner karb. tek na full brzini pocne ic wroom wroooom wrooom.. dok ja na ditechu se vozim i na 80 pocne ic wrooom wrooom al cukicu i dalje uredno puni.. :D
Iwo SR Tuono:
točno to da, na 80 krenu vibracije pod nogama i wruuum wruuum :( :o :help: :icon_scratch:
a šta se dešava, kazaljka i dalje napreduje do ispod km/h ali imaš osjećaj da će ti klip završit znaš di :toothy12:
ja mislim da remen dođe u finalni omjer, na vrh variomata i na dno polutki i kako okretaji rastu mi vrtimo te zupčanike sve brže i brže dok ne "potrošimo" sve okretaje a remen je na vrhu cijelo vrijeme.
Da je duži prijenos vjerovatno remen nebi bio u finalnom omjeru na 80km/h nego na 75% visine i trošili bi okretaje na dizanje remena i vrćenje zupčanika istovremeno
eto,meni se skuter opasno prevrtava a u kombinaciji s luftom u ležajevima to nije baš najpametnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju