Tehnički kutak > Tuning skutera

Karb pitanjce 12 ili +16mm

(1/3) > >>

luna500rr:
Dakle imam svasta ponesto na skuteru, medju prvim stvarima phva 12, prije sam imao tk 16mm i kako bi davao gas snaga bi rasla linearno do 1/2 gasa pa bi se u ostatku okretanja rucice pojacalo za mozda 1/4 vise snage...
Sada imam i kit al i 12mm karb pa snaga raste linearno koliko dam gasa, mislim se dali da stavim veci karb bi skuter bolje isao, sada trosi oko 3,5l normalne voznje ide pun q.... po satu tocno 85,9km/h realne na pravcu max sto sam uspio, pa me zanima dali bi to islo bolje s 17,5 karbom?

wonderkid:
mislim da bi se osjetila razlika kad bi stavil tk16mm,serijski s lune,je da bi trosil mozda pola litre vise ali bi se bolje kit hladio smjesom i bolje bi bile performanse,neke prodava tu na trznici tk16mm za 100kn bez coka ;D

pralas:
ma bolje stavi 16mm karb,pogotovo zato sto je AC,sa 12 karbom i kitom postoji mogucnost da zacvika zbog siromasne smjese...sa 16mm kako i kaze wonder bolje ce se hladiti a i bolje ce performanse imati :icon_thumright:

luna500rr:
Smjesa je predobra, nema zasto cvikati?
To hladjenje nema veze, imam jedan mikuni neispravan, mogu ga napraviti ili kupit drugi al imam i 17,5 dell-a njega bih stavio najvjerojatnije ali mi fali koji sitni dio...
Hoce li sa vecim karbom moci potegnuti 90 po gps-u :toothy11:

pralas:

--- Citat: luna500rr - 08 Rujan, 2010, 21:25:03 ---Smjesa je predobra, nema zasto cvikati?
To hladjenje nema veze, imam jedan mikuni neispravan, mogu ga napraviti ili kupit drugi al imam i 17,5 dell-a njega bih stavio najvjerojatnije ali mi fali koji sitni dio...
Hoce li sa vecim karbom moci potegnuti 90 po gps-u :toothy11:

--- Kraj citata ---
nece cvikati ako dobru diznu pogodis...koju sada diznu imas?
mogo bi navuci 90 po gps...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju