Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

generic xor 50-koji tip motora

<< < (3/5) > >>

wonderkid:

--- Citat: ica - 08 Rujan, 2010, 21:13:53 ---eto vidis tko zna zna,ja bih stavio gljivu,isčupao bih plastiku sa svog filtera da mi osane gumena lulica i na nju bih stavio gljivu jer sam vidio neku sliku sa tuninga ali ovo mi je daleko bolja opcija jer je i originalni takav,samo je nekakva crna spuzva,presvučena nekim žutim dlacicama koje otpadaju kad se pere,znaci od malagutija 10 pase,hvala na ovome,ovo vrijedi,barem cuge ako se sretnemo negdje.pozz

--- Kraj citata ---
gljiva je nepotrebna do pravog midrace setupa po meni

luna500rr:

--- Citat: ica - 08 Rujan, 2010, 20:36:24 ---skinuo sam poklopac prijenosa i pod punim gasom remen se vrti(na nogarima)ispod ruba variomata za visinu remena cca 7-8 mm,mozda i 1 cm nisam mjerio,pitanje wonderkidu:nerazumijem sta je redsponge.dizna znam sta je jer sam mikuni rastavljao,koliko duzi remen i siri?,nekuzim se bas toliko u skutere,tomos sam usavrsio ali skuteri su mi nesto novo jer je remen i vario u pitanju,hvala svima na odgovorima,svaka cast.

--- Kraj citata ---

?

Cpi oliver city i generic ideo imaju variomat koji dize do vrha, mislio sam da je tako i na generic xor-u...

Ivan_drifter:
pitaj mene ja znam hahah eto ovak
jebe te remen
meni se remen istrosio nisam imo pojma o motorima jer sam se vozio s blokadom oko 6 iljada i 6 bez
i remne mi je sirine malog prsta hahah al zato promjeni rremen variomat nediraj, promjeni federe i centralni i remne valjcice 3.5 i zxa il tta i vozi brle
mos i jeftinji kit
i ubaci red sponge i maknu lulicu  a airboxa i 7 brojeva vecu diznu i to je to

wonderkid:

--- Citat: Ivan_drifter - 08 Rujan, 2010, 22:13:42 ---pitaj mene ja znam hahah eto ovak
jebe te remen
meni se remen istrosio nisam imo pojma o motorima jer sam se vozio s blokadom oko 6 iljada i 6 bez
i remne mi je sirine malog prsta hahah al zato promjeni rremen variomat nediraj, promjeni federe i centralni i remne valjcice 3.5 i zxa il tta i vozi brle
mos i jeftinji kit
i ubaci red sponge i maknu lulicu  a airboxa i 7 brojeva vecu diznu i to je to

--- Kraj citata ---
sve ti  je covjek rekao

pralas:

--- Citat: wonderkid - 08 Rujan, 2010, 21:16:27 ---gljiva je nepotrebna do pravog midrace setupa po meni

--- Kraj citata ---
potpis,samo ces si probleme navuci na glavu sa gljivom :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju