Tehnički kutak > Napravi sam
Skidanje federa kvačila (video)
3alfa3:
--- Citat: schvabo99 - 07 Listopad, 2010, 12:55:31 ---postoji kukica za navlaćenje federa
--- Kraj citata ---
Za izmjenu federa kuplunga su seger klijesta majka
ive_91:
--- Citat: schvabo99 - 07 Listopad, 2010, 12:55:31 ---postoji kukica za navlaćenje federa
--- Kraj citata ---
s tom kukicom si tu bas neces puno pomoc.. malo su zesci. ja sam ih 2 slomil i odustal sam odonda gumeni cekic i seger klijesta razlitih velicina..
Iwo SR Tuono:
ja stavim kvačilo u škrip i sa špic klještima skinem šušte i vratim natrag
vidim da je i alfa tako radio jer sam od nejga uzeo sport/mhr set federa koju nisu bili ubiVeni kako znaju bit kad ih kupim od drugih članova odavdje :laughing6: tako da čovjek zna biznis :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Listopad, 2010, 01:08:59 ---ja stavim kvačilo u škrip i sa špic klještima skinem šušte i vratim natrag
vidim da je i alfa tako radio jer sam od nejga uzeo sport/mhr set federa koju nisu bili ubiVeni kako znaju bit kad ih kupim od drugih članova odavdje :laughing6: tako da čovjek zna biznis :laughing7:
--- Kraj citata ---
Na Delti samo odserafis natezace federa i skines ih zajedno sa federom kojeg ne treba napinjat. Kod motaze sam uvijek koristio klijesta kojima sam ga rasirio tek toliko da sjedne u utore na kuplungu. Na taj nacin mozes beskonacno skidat i stavljat feder bez da ga rastegnes
Iwo SR Tuono:
ja na flyu moram nalo natezat al sa špic klještima je to sasvim druga priča
s čim sve ljudi to rade ovo gokijevo je mila majka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju