Tehnički kutak > Tuning skutera
Arrow Extreme vs ZX na peugeot LC
funkyzg26:
to je namjerno leovince napravio sa zxrom veči top tiši full , zbog sve debilnijih zakona o buci u eu počeli su masovno kazne naplačivat za preglasne auspuhe meni to neide u glavu neznam kaj bi onda likovima sa nekim pilama od 1000cc ili čoperima tek trebali napisat a nas tu jebu sa 50 kubika motorima :angry7: ma nemam kaj reč nego đubrad :icon_thumright:
JogFromYamaha:
a to ti je zakon za sve di 50cc s zx-om te oderu
al ako vozis harlica s 143dB legalnim reinhard spuhom onda si legalac.
Meni je sve to preglupo i dok ide murja se vozim na 1mm gasa pa se ni ne cuje tako glasno al ta diskriminacija 2t masina je bezveze po meni
zvuci ko da dela bez spuha
vojopd:
ma ja prodjem nekad sa full gasom pored supa i stanice sa svojim TT-om...da vidite al' se okrecu...xD
ive_91:
zvuk skoro svakog skutera me iritira jer jebeno zuji ko kad sam kod zubara, osim bb, zvuk ovog harly-a je melem za usi i jednostavno bi ga slusao cijeli zivot da mogu, masu puta mi je murjak srao za skut dok mi je masu puta od frenda stari prical kaj je fural rsv-a kad ga rija zaustavi su mu rekli da ga malo sturira i pustili ga dalje..
budimo relani, rsv ima jbno dubok zvuk i prodje za 2 sec pokraj tebe a ti na 50ccm imas jbno iritantan i reski zvuk i prolazis dva dana, i sam furam 70ccm i znam kak je to i samo zato sam skoro prodal zx-a i stavil yasuni r koji je tisi jedno 300 puta
Iwo SR Tuono:
skutere zaustavljaju jer mogu :toothy12: :toothy12:
problem rezonantnog auspuha je jer rezonira i čuje se i moš ga jebat, to što funky kaže, njemu top ublažava buku, premda ima brdo ljudi koji ni neznaju da ima vuna u topu pa se onda čuju prejako jer ju ne mijenjaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju