Tehnički kutak > Blokade

Yamaha neos blokade

<< < (5/6) > >>

JogFromYamaha:
znam sta mislis
moras otvoriti fergazer s gornje strane izvadis gas siber (onaj crni tuljac s iglom i federom i pogledas nutra dali ima kakav komad lima koji te limitira da das puni gas i da se siber digne do kraja
daj mi reci molim te koje utege vozis i federe u kuplungu

_-marin-_:
a neznam... ja jos nisam nista otvarao na njemu... sve je serijsko, stvarno neznam za te rolice i federe..

JogFromYamaha:
daj odi fino  u ducan  i kupi si 4.7 grama utege 15x12mm i tvrde suste kuplunga pa ces vidjet kako neos potegne

ja smatram da vise nemas vjerojatno blokadi i da je problem jer orginal utezi 6.5 grama su puno preteski i zato ne razvrtava i ne potegne kak treba

ante.m.repsol:
Cao momci, dakle ja imam isti problem, imam neos-a 2t 2008.g i skinuo sam blokadu na variomatu i prerezao sam granu na auspuhu, i uz to sam jos stavio siru diznu 72,tako su mi preporucili u yamaha centru i najveca brzina je 65-66, i sad govore mi ljudi da ima jos jedna blokada a ta je unutar auspuha ali se nitko ne usudi dirati to.. pa sad da li je to istina, i govore mi cak da probam stavit novu svjecicu mozda bude bolje ...
i btw ovih dana cu bas pokusat pronaci tu blokadu na karburatoru i skinit ju ako je nadem ;)
Hvala

JogFromYamaha:
vecom diznom dobijes bas nista ako sve drugo nije ustelano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju