Tehnički kutak > Blokade

Generic Xor 50 skidanje blokada

<< < (4/5) > >>

yamaha-aerox-tuning:
Evo da se uključim u raspravu. Curina sestra ima navedeni Generic. Preko 50 ne ide. Ja sam joj savjetovao da nakon tehničkoga dopelja skuter k meni da joj skinem prsten variomata i promjenim granu auspuha. E sada pitanje, da li se isplati skinuti granu i dati u auspuh servisu Protulipac u Duga Resi da napravi granu, ali protočniju u odnosu na ovu serijsku?

Ivan_drifter:

--- Citat: yamaha-aerox-tuning - 11 Travanj, 2011, 02:18:25 ---Evo da se uključim u raspravu. Curina sestra ima navedeni Generic. Preko 50 ne ide. Ja sam joj savjetovao da nakon tehničkoga dopelja skuter k meni da joj skinem prsten variomata i promjenim granu auspuha. E sada pitanje, da li se isplati skinuti granu i dati u auspuh servisu Protulipac u Duga Resi da napravi granu, ali protočniju u odnosu na ovu serijsku?

--- Kraj citata ---
ili se javis meni i prodam ti ju za 150 kn!:)...malo koristena ostala mi od mog generica:)..... :happy6: :happy6:

yamaha-aerox-tuning:
Ne znam gdje sam pogriješio, ali skuter leti. Skinuo sam prsten variomata, na fergi sam odvrnuo malo udesno šeraf. Auspuh uopće nije diran. Po satu 75 km/h po ravnici i mojim gabaritima (visina 192 cm, težina 100 kg). Ajde uzeti ćemo u obzir da laže 5 km, ali za skinuti prsten variomata je dobro. Iskreno auspuh nisam ni gledao nakon ovoga, ali brijem da je tu cijev već serijski otvorena, inače skuter je 2010. godina.

imbra12:
kakav to šeraf na fergazeru?ako možeš snimi ubraze i max speed...

JogFromYamaha:
daj molim te zmjeri promjer i debljinu tog prstena variomata treba mi za tehnicki da  slozim lunasakija
thx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju