Ostalo > Svijet računala i mobitela
Da li vam t-com povećao brzinu?
mrcina:
--- Citat: Benjamin - 26 Studeni, 2007, 23:47:25 ---cek a jel utjece to na ovu brzinu ak mi je t com povecao...mislim jel mi manja propusnost ili kaj...ne kuzim se tolko pa ono...
ili bu to i onom pisalo kaj ima 16mbps....
Jel kad skidam ovak nekaj s neta pjesme ili tak nes onda mi pise da skida kao sa 200-203 itd...a na onom trstu samo 1697 pokazao...komu sad vjerovat...
--- Kraj citata ---
čuj ono što ti piše 200 kad skidaš pjesme pomnoži sa 8 i nešto sitno neznam točnu cifru i dobit češ tu cifru od 1600 i sitno na mjernoj postaji .
Benjamin:
Kaj znaci pravih 2mb tesko da ce iko imat....
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Studeni, 2007, 23:44:09 ---
--- Citat: Benjamin - 26 Studeni, 2007, 23:38:59 ---Jel kad povecaju brzinu i dalje pise kad se spojite 100,0mbps na onoj ikoni u desnom kutu..?
--- Kraj citata ---
Da, jer je to brzina komunikacije tvog modema i PC-a, a ne brzina modema sa centralom.
--- Kraj citata ---
Meni tu pise 11.0 mbps , stranice mi otvara sporo, a virusa nemam pa sad ja ne znam ko je tu lud
!IMPACT!:
Meni jos nisu,gamad!
SlowRider:
Ja imam Amis, i vec pola godine koristim amis i super su. Prije 5 dana sam poslao zahtjev za povecanjem brzine na 2mbps i povecali su je za 5 dana. Jos mi se 6 mjeseci naplacuje samo uspostava poziva 7 lipa, a razgovor je besplatan u fixnoj telefoniji. Jeftinije od T-coma, a usluga je i bolja. Placam 163kn mjesecno.
A novi korisnici imaju 89kn mjesecno prva 2 mjeseca i brzinu do 24mbps
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju