Općenito > Servisi
Lasersko rezenje aluminija
duje87:
Kad ides od solina brzon ceston prema sucurcu prije lukoila skrenes desno ka da ides za emezettu i odma kod skretanja tog s brze ceste,velika zgrada s live strane,ima i natpis. al kazen ti prvo dogoúori cijenU unaprid,i ne racunaj da ce ti odma napravit
Jump33r:
--- Citat: duje87 - 08 Rujan, 2010, 02:03:37 ---Kad ides od solina brzon ceston prema sucurcu prije lukoila skrenes desno ka da ides za emezettu i odma kod skretanja tog s brze ceste,velika zgrada s live strane,ima i natpis. al kazen ti prvo dogoúori cijenU unaprid,i ne racunaj da ce ti odma napravit
--- Kraj citata ---
Ok valjda cu nac.. :icon_thumright: ;D
Kamba:
--- Citat: vedran_ft_ - 07 Rujan, 2010, 15:12:43 ---
ubodnom pilom rezat aluminij, haha, ti se šališ
--- Kraj citata ---
...ubodnom pilom se reže ko od šale...bez iakvog WD-a čak,možda samo malo vode da hladi list...ja imam u kompletu pilica za ubodnu baš pilu za aluminij..ja probo rezat 5 mm alu....ide ko u sir.....tako da majstore nemoj pričat ako ne znaš ili nisi probo..... :icon_thumright:
vedran_ft_:
--- Citat: Miroslav Kamba - 08 Rujan, 2010, 15:54:00 ---...ubodnom pilom se reže ko od šale...bez iakvog WD-a čak,možda samo malo vode da hladi list...ja imam u kompletu pilica za ubodnu baš pilu za aluminij..ja probo rezat 5 mm alu....ide ko u sir.....tako da majstore nemoj pričat ako ne znaš ili nisi probo..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dobro je bog te je.... kraljevi ubodni pili i aluminija, ne ja nikad nisam rezo, ja ne znam šta je aluminij i ubodna pila i kako se reže, de naučite me. nekažem ja da nemožeš odrezat, nego kako to može ispast dobro, mora ispast hrapavo i nikako....(ajd sad reci uzmeš brusilicu ili ručnu pilu pa ispilaš to ili obrusiš) vi pojedinci jazavci, sad našli pametovat, može se, ja rezo aluminij 5 mm, ide ko u sir, ma de ne seri molim te.......
Kamba:
.....bravo ti sve znaš.....gosp. pametni... :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju