Općenito > Slike i filmovi o skuterima
aprilia vs bmw
salej600:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 30 Rujan, 2010, 21:44:17 ---iz svemira se vidi kineski zid roverovo skladiste a jos malo i aprilijino :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ta ti valja majstore :headbang:
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Rujan, 2010, 16:26:25 ---ovaj BMW je prvi posteni R od te firme. I navodno rastura konkurenciju...
--- Kraj citata ---
sigzrno predobar mi je!!!
al im ga je aprilia stisnula haha :frajer:
black-rox:
Vidim neko je napisao da je ninja iz 2005 čudo je ali se ne može uspoređivat s ovim motorima poput aprilie rsv4 i bmw ovu sezonu sam vozio ninju zx6r iz 2008 motor što se tiče agregata kao i svaki motor od 600ccm krepalina ispod 8000 okretaja je mrtva gore počinje zadovoljstvo vozne sosbine su super ajmo reć dobar motor za početnike jer ce te tesko sjebat,ali nakon šta sam probao RSV4 factory i običnu nebi taj motor više uspoređivao s ničime,jedino nisam imao prilike probat bmw to bi volio još sda sljedeće probat :icon_thumright:
salej600:
BMW ćeš vrlo teško probat. Bar kod nas. Možda za koju godinu.
Ajd, baš ću provjeriti koliko ih je prodano kod nas i gdje su, ako su, pa javim. Čak ga kod nas ni novinari nisu dobili na test već su morali ići u Njemačku. Baš sada ga pile kroz Francusku i ponovo vraćaju u Njemačku. Bit će reportaža u novinama :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: salej600 - 01 Listopad, 2010, 15:24:24 ---BMW ćeš vrlo teško probat. Bar kod nas. Možda za koju godinu.
Ajd, baš ću provjeriti koliko ih je prodano kod nas i gdje su, ako su, pa javim. Čak ga kod nas ni novinari nisu dobili na test već su morali ići u Njemačku. Baš sada ga pile kroz Francusku i ponovo vraćaju u Njemačku. Bit će reportaža u novinama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma probat ću ga frend slaže jednoga za trke pa kad opet bude kod njega ću ga probat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju