Tehnički kutak > Tuning skutera
Vibracije
kristijan1710:
Ja imam tgb r50x... i isto mi se desava... ja ga nisam vozio iz trgovine jer nemam vozački... vozio ka je tata.. 13km do kuče... i od onda ga samo ja vozim... sad vec ima 700km... ali meni se isto trese zuji motor... ali samo kada vozim 52-54km/h... samo u tom periodu... sta bi to moglo bit... motor nov novcat.... :icon_scratch:
Iwo SR Tuono:
nisi skino blokade pa se motor vrti u iber a blokada neda variu da se raširi
kowa_sf1:
haha ja sam na frndovom roxu rastavio variomat i imo sta vidit...3 role 5,6gr i druge 3. 3,7gr a remen poderan do bola i lezaji na radilici hahaha potpuno osli....tak da provjeri vario i remen
3alfa3:
--- Citat: 1995 - 10 Listopad, 2010, 14:33:49 ---pa nisam stoka.. da prezategnem... meni su vijci bili zavidani tek toliko da se onaj polkopac drzo... :binkybaby: :binkybaby: a poslje mi je mehanicar naplatio 400 kuna popravak.. nesto nije bilo u centru.. ja mislim da je to vec neko reko..
--- Kraj citata ---
Inace, na Piaggiu se serafi dekla stezu identicno kao i glava cilindra - 1,2kgm
ive_91:
to je normalno, na svakom skuteru do sad su bile te vibracije bio nov ili rabljen.. naravo pricamo o vibracijama kod brzina 80+kmh kad skuter nabire prema maximalnoj brzini i to su lagane vibracije a na da brijes da ce te zbacit dole.. npr. jedini skut koji mi nea tih vibracija je bio nrg serijala do zla boga zagusena sa skinutom blokadom na variu.. iso je 80 i nije se ni malo vibriral.. :icon_biggrin:
sve kaj ide vise od 50ccm vecinom ima vibracije.. sa 70ccm isto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju