Općenito > Generalno o skuterima

dunlop

<< < (6/7) > >>

Nikon:

--- Citat: Doomsday - 12 Listopad, 2007, 14:15:02 ---Aj ti lagano i nazad sa Bridgestone, da nebi iša bokon po asvaltu, ili nedaj bože kacigon po betonskon stupu, ka i još neko šta ga znamo... :zubo:

--- Kraj citata ---

neznas ti da san u nedilju ja prosvira radi dunlopice zada... otisla bokon di nisan ocekiva i adio mare...

Doomsday:
Neznan... A jesi ti OK...? I kolika je šteta...? :toothy11:

Nikon:
tuta ili trenirka stara tri dana totalka = 900km

ulupljena grana = nean pojma valjda ni nema refuzo za kupit

frizeva na plastici novih nema jer je ta strana oderana pa san samo ponovija gradivo i isa dublje

noga mi ostala ispod skutera pa me vuka i nisan moga setat par dana normalno LOL :) tj. mora san cvrstu bandazu napravit za kretanje.. i da jos mi je modro i boli :D

opet se opustia volan al to mi je corky napravia :) ...

sve u svemu dunlopica kriva... al dobro... kriv san vise ja sta san ga nagazia al ono ^^

..

sta se tice gume.. mozete komodno pitat alonsa kad se vozia iza mene onako bezveze koliko puta san ga bacia bokon i to u voznji po pravcu ne u skretanju ili kad startas.. guma = nula bodova... prvo je pretvrda i nemos je ugrijat, drugo postaje plasticna vrlo brzo.. sta se vidi iz nje jer kad je ides zapalit ne dimi...

a po kisi bolje montirajte pomocna kola  :toothy9:

Doomsday:
Dakle, Auto Antonio i Bridgestone... :icon_thumright:

Ako ne, boje se i ne vozit dok se guma ne promini... :dontknow:

ALONSO:

--- Citat: Nikon - 12 Listopad, 2007, 18:22:10 ---

..

sta se tice gume.. mozete komodno pitat alonsa kad se vozia iza mene onako bezveze koliko puta san ga bacia bokon i to u voznji po pravcu ne u skretanju ili kad startas.. guma = nula bodova... prvo je pretvrda i nemos je ugrijat, drugo postaje plasticna vrlo brzo.. sta se vidi iz nje jer kad je ides zapalit ne dimi...

a po kisi bolje montirajte pomocna kola  :toothy9:

--- Kraj citata ---
tu san :icon_biggrin:

istina!
Sudeci po tome kako se njemu skuter ponaša pri naglijim pokretima kada se i ravno vozi, guma ne može biti nešta drugo nego katrastrofalna, a uz to, najvažnija je riječ vozača, a kada on tvrdi da je guma smrt, onada je bolje da poslušajte i da učite na tuđim greškama :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju