Ostalo > Motocikli
Supermoto 125
junior:
Pozdrav...
Mozete mi preporucit neki supermoto 125 (rabljeni) uzet...
Kad bi kupovao davao bi do 15 k....
znam da nema prevelik izbor takvih motora, al ipak mozda imate nesto pametno u vidu :)
LoveStunt:
--- Citat: junior - 04 Rujan, 2010, 20:16:55 ---Pozdrav...
Mozete mi preporucit neki supermoto 125 (rabljeni) uzet...
Kad bi kupovao davao bi do 15 k....
znam da nema prevelik izbor takvih motora, al ipak mozda imate nesto pametno u vidu :)
--- Kraj citata ---
nađes si apriliu mx 125.... motor je stvarno avion... ide oko 130 malo vise... ali je odlicaaaan!!!
imam mojj frend sa arrow auspuhom.....i imas ih po 16 t kn...
ovakvu:
http://i205.photobucket.com/albums/bb235/apriliamx/mx125_1.jpg
ide mu oko 140....
evo pogledaj si da ide oko 130-140...
a da se i lijepo pasti sa nje... samo rade nemoj ... :icon_thumright:
devil_ma-yela:
najbolji supermoto u 125 ccm kategoriji bi ti bio mx 125 ili noviji sx 125 kao što je stunt rekao...
mx sada možeš "povoljno" nabavit, prije 2 god ga nije ni bilo po oglasnicima...
ostale 125 ccm wannabe supermoto su ti 4t i ne raspolažu nekim performansama, dok je mx/sx prilično živahan...
LoveStunt:
--- Citat: devil_ma-yela - 04 Rujan, 2010, 21:25:18 ---najbolji supermoto u 125 ccm kategoriji bi ti bio mx 125 ili noviji sx 125 kao što je stunt rekao...
mx sada možeš "povoljno" nabavit, prije 2 god ga nije ni bilo po oglasnicima...
ostale 125 ccm wannabe supermoto su ti 4t i ne raspolažu nekim performansama, dok je mx/sx prilično živahan...
--- Kraj citata ---
da ...sada cak mozes naci po 15 16 t kn mx-a 2006 godinu...
dok su 2006 godine novi bili 45 000 kn....
ali stvarno je motor odlican.... ne kvari se ne trosi puno a ide ko lud...
i stvaro bih ti ga preporucio.... :icon_thumright:
Bokygs:
Mx ti je odlican izbor...moj frend je 2006 kupio novog za 33tkn i vozi se cijelo vrijeme bez ijednog otvaranja masine (cini mi se da ima blize 20tkm).Samo dobro ulje stavljat,grijat ga prije voznje i motor ce trajati.Inače,performanse su solidne (po satu on kaze da ide 150),ovjes je vrlo dobar,kao i kocnice :icon_thumright:
Ako želiš 4t,tu imaš na izbor Tomosa 125,Derbi Senda 125,Sachs Xroad 125,Yamaha Xt,itd,samo što si tu oni dosta slabiji od dvotakntih motora...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju