Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
danc00:
--- Citat: devilldey - 14 Lipanj, 2008, 22:30:57 --- :o :icon_scratch: i sad vi očete reć da agipovo sintetičko ulje koje preporučuje proizvođač skuta ne valja :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
master_o_fight:
--- Citat: devilldey - 14 Lipanj, 2008, 22:30:57 --- :o :icon_scratch: i sad vi očete reć da agipovo sintetičko ulje koje preporučuje proizvođač skuta ne valja :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :happy3:
ivanm:
cilj je u serijale i slabije tuninge (base), stavljati polusintetiku jer bolje izgara na nižim okretajima, do 10 000okr, inače se stvara jak talog koji začepi auspuh..
sintetika dobro gori na višim okretajima, zato je bolja za jače setupe, race i midrace..
ja sam imao nekada TTS na ful serijali, nakon 2 litre auspuh je bio potpuno poštopan, isto tako imao sam Repsol Competition isto sint, nakon 5000 km na gus kitu, totalno začepljen ispuh i klip pun gareži..
sad točim polusintetiku..
Dinac:
i kaj da sad covek napravi, koristiti full sintetiku TTS ili ne ::)
vidim da puno ljudi bas koristi taj TTS i niko se nije zalio na neko zacepljenje auspuha , taloga nekog ili nesto ?
ili ?
:)
naravno da cu sad uliti kad sam kupio, i nece nista biti .. valjda :) , no da se zna za ubuduce - koristiti CASTROL TTS , odnosnos full sintetiku ili ne ?
--- Citat: SlowRider - 09 Listopad, 2007, 13:00:18 ---TTS ako hoces najbolje, kazu da ima iste kvalitete ulja po nizoj cijeni, ali TTS je "najbolji" i po cijeni.
--- Kraj citata ---
--- Citat: seba - 05 Svibanj, 2008, 20:20:00 ---TTS :headbang: otkad imam skut
--- Kraj citata ---
--- Citat: metalac - 05 Svibanj, 2008, 20:32:23 ---Castrol TTS :notworthy: , vec 6 godina :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ivanm:
a stavi TTS al ga bar probaj pronać po manjoj cijeni od one 130 kn kolko je tu kod mene..
za 70-ak kn mogu kupit ulje koje sasvim zadovoljava sve potrebe mog skutera, čak i na slabijem midrace setupu ako treba..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju