Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Dinac:
upravo se vratih iz Metroa sa Castrol Power 1 TTS, 1 L = 97 kn cak je i dosta jeftino obzirom na druge ducane
hm .. u metrou imaju samo ovakvo pakiranje
Castrol specs : http://129.35.64.91/bpglis/lubtds.nsf/technicaldata/B02F1050F60136B7802572920041504F?OpenDocument
a na internetu sam nasao ovo (ne pise na boci POWER 1):
Castrol specs : http://129.35.64.91/bpglis/lubtds.nsf/technicaldata/D59D1AF89DD05A8B80256EAF0027F1B6?OpenDocument
yebemu, ziher sam krivo uzeo lol
Koja je razlika , ja ne kuzim, osim sto obicni TTS po specsima ima Kalcija ,Sulphura i nitrogena ?
Koji inace VI kupite i koristite ?
DJ RUNNER RACE:
...koliko ja to dobro vidim ti si kupio TTS za enduro, cross i slićne motocikle(2T)...jel je uopće to za skutere...
danc00:
Pa mislim da full sintetika nije preporučena za skutere pa stoga nema ni slika!! Jer na mom Valvolinu(sintetičko 1000%) je naslikan motocikl i enduro mislim... za skutere su polusintetike al ak staviš sintetiku nebude se niš dogodilo kolko sam skužil od tih silnih postova....samo treba čitat!!! :glasses9: :glasses2:
DJ RUNNER RACE:
...meni mehanićari u mojem servisu u Piaggio su rekli da nije potrebno toćit full sintetiku ako je motor serijski ili ako ima samo asuspuh i tak nešto sitno...full sintetika se stavlja na skutere sa kitom jer oni rade na višim okretajima...isto to su mi rekli kad sam kupovao skuter za poklon(za krizmu)...kupiš ono ulje koje ti preporućaju i da je dobro i gotovo...za MADE IN ITALY motore prije je bila Selenia, ali sad je Agip...ja toćim u svog AGIP FORMULA MOTO
vpucko:
--- Citat: danc00 - 14 Lipanj, 2008, 16:00:47 ---Pa mislim da full sintetika nije preporučena za skutere pa stoga nema ni slika!! Jer na mom Valvolinu(sintetičko 1000%) je naslikan motocikl i enduro mislim... za skutere su polusintetike al ak staviš sintetiku nebude se niš dogodilo kolko sam skužil od tih silnih postova....samo treba čitat!!! :glasses9: :glasses2:
--- Kraj citata ---
krivo mislis ;)
full sintetika nije preporucena za SERIJSKE skutere jer izgaranje takvoga ulja nije potpuno te ostaje talog na klipu, glavi i ispuhu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju