Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
charnel:
--- Citat: seba - 09 Lipanj, 2008, 20:09:29 ---Otkad imam skuter koristim TTS :headbang:,a prićaju da je i motul dobro ulje,nisam probao pa ne znam
--- Kraj citata ---
ja koristim motul, ok ulje 100kn
DJ RUNNER RACE:
ja sam prije imao Seleniu, ali sad koristim Agip-ovo Formula Racing...a kaj se tiće TTS-a mislim da nema potrebe kupovat...koliko ja znam TTS poćinje izgarat tj. djelovat na viskokim okretajima, otprilike 13 000,14 000,15 000 rpm...
danc00:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 21:51:29 ---ja sam prije imao Seleniu, ali sad koristim Agip-ovo Formula Racing...a kaj se tiće TTS-a mislim da nema potrebe kupovat...koliko ja znam TTS poćinje izgarat tj. djelovat na viskokim okretajima, otprilike 13 000,14 000,15 000 rpm...
--- Kraj citata ---
Znači moj nikad nejde iznad 9i pol i neće mi ulje izgarat- Valvoline full sintetic, ne štima ti nekaj...
DJ RUNNER RACE:
...TTS je za High End scootere koji se vrte na viskokim okretajima...kao što sam rekao...TTS daje dobre rezultate na visokim okretajima zato jer je stvoren da izdrži na takvim visokim naporima...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 22:36:34 ---...TTS je za High End scootere koji se vrte na viskokim okretajima...kao što sam rekao...TTS daje dobre rezultate na visokim okretajima zato jer je stvoren da izdrži na takvim visokim naporima...
--- Kraj citata ---
daj ne lupaj...radi na serijali ko bog isto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju