Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Aleks:
Bio sam ostao bez benze i stari mi uzeo na INI ulje, bocica je ovakva, samo ima zuti cep:
Jel to dvotaktol? Brijem da nije, na naljepnici pise:
"Visokokvalitetno djelomično sintetičko ulje za dvotaktne motore skutera i mopeda"
Koristiti na slabom midraceu, do 10k okretaja ili ne i u kojem omjeru? :dontknow:
marin18:
--- Citat: Aleks - 04 Travanj, 2011, 19:09:51 ---Bio sam ostao bez benze i stari mi uzeo na INI ulje, bocica je ovakva, samo ima zuti cep:
"Visokokvalitetno djelomično sintetičko ulje za dvotaktne motore skutera i mopeda"
Koristiti na slabom midraceu, do 10k okretaja ili ne i u kojem omjeru? :dontknow:
--- Kraj citata ---
nije dvotaktol......meni frend vozi na tom ulju vec masu i nikad nista,znaci nije za bacit ;D ali ja ipak nebi vozio ovo sta ti imas na tom ulju
danc00:
--- Citat: Aleks - 04 Travanj, 2011, 19:09:51 ---Bio sam ostao bez benze i stari mi uzeo na INI ulje, bocica je ovakva, samo ima zuti cep:
--- Kraj citata ---
A čuj, to ti je Inina polusintetika... a sad kolko je kvalitetno naspram Motul-a i sličnih teško ti bu itko rekel !
Od jedne litre ti ne bude niš, samo napravi 1% jaču mješavinu(za svaki slučaj) nek kaj radiš inače i ne bi smjelo biti problema, jer i to ulje ima kontrlu iza sebe da vrijedi ak se deklarira kao takvo!
10T nije puno, polusintetika dušu dala :icon_thumright:
BTW kolko košta to ulje?
stefan.k:
imam yamahu neos 2001 50cmm 2t e sad me zanima koje ulje ide u mjenjace i kolko treba sipati ulja ..u mjenjace posto pise kod cepa nesto oil 110cm3 ..pa sad nez kolko se sipa u mjenjce unapred hvala
Anthrax:
Shell Advance VSX (otraga pise VSX 2) 1L 68,00 kn. Kakva su misljenja o ovom ulju? Setup motora je ovaj iz profila. Biste li preporucili neko drugo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju