Tehnički kutak > Tuning skutera

koje ulje?

<< < (24/33) > >>

Bose1990:
evo posto sam sad as procita ovu temu pa se pitam, koje bi ulje po vama iskusnijima meni najbolje pasalo, setup mije tamo naveden sa strane scoot prisa 16000, a trenutno koristim total scooter 2t dodje oko kakvih 65 kuna

SlowRider:

--- Citat: Hrga - 09 Rujan, 2008, 15:45:37 ---e a ovo stihl crveno sto ste gore spominjali, dali se ono moze koristit dok je na skutu mjesalica? i da npr ako se prije tog ulja stihlovog sipalo neko od kojeg se napravila garez na klipu, dali ce se klip ocistit?

--- Kraj citata ---

Koristio sam to ulje kroz mjesalicu izmedju 7000 i 8000km. Klip gotovo da nije imao garezi osim onog jako tankog sloja koji se vrlo lako skida. Uglavnom, bio sam jako zadovoljan, ispusni kanal je bio cist, cilindar u savrsenom stanju.

Zbog "mirisa"  :redface: sam presao na drugo koje je isto jako dobro, Silkolene scoot sport2, to sam furao oko 10 000km, isto nemam primjedbe.

Nasao sam neke slike kartera i radilice kada bih skinuo dole cilindar. Usporedio sam slike sa Castrol actevo, TTS-om i Silkolene scoot sport2.

Sa castrol uljima, koja su rjedja od Silkolenea i Stihla, karter je bio gotovo suh, radilica je bila vrlo malo masna. Sa silkolene uljem sve je bilo zaliveno tankim slojem ulja. Cudna pojava  :dontknow:

dionysus_:
inače uvijek točim silikone scoot sport, ali su ga poskupili na 80kn u tom dućanu. prije sam ga kupovao za 59kn.

znate li gdje ga mogu nabavit za tu cijenu u zagrebu?

prošo par dućana s motorima, al nemaju. nudili su mi neko REPSOL 2T za 60kn, valja li to šta?

Shomi:
kakav je agip city tech 2t???

noky007:

--- Citat: dionysus_ - 04 Srpanj, 2009, 14:18:20 ---inače uvijek točim silikone scoot sport, ali su ga poskupili na 80kn u tom dućanu. prije sam ga kupovao za 59kn.

znate li gdje ga mogu nabavit za tu cijenu u zagrebu?

--- Kraj citata ---

Ja ga kupujem u motormaniji za 60kn!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju