Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Drnda:
to ti je ulje za prijenos, ja mislim da ide 80w 90 ulje i da to ti je oznaka koliko ga se ulijeva
RimSo:
Aha..Hvala..pošto sam skinuo mašinu na sto i čekam rolnice i remem pa tako i da se o tome postaram..
dhorvat:
--- Citat: RimSo - 09 Rujan, 2008, 15:57:29 ---Eh dragi ljudi..ja sam do skora korisitio INA 2-taktol..a sad koristim OMV 2-taktno ulje..inače sam prema vašim preporukama našao i gdje ima uzeti Stihl ulje pa ubuduće to se kupuje..pravim sam sebi mješavinu..
A da mi neko kaže kakvo ulje ide tamo kod zadnje gume što je onaj čep u deklu..nešto pise 110ccm..
--- Kraj citata ---
Uzmi Fuchs Silkolene Scooter Gear Oil 80W-90. Imaš ga u pakiranju od 125 ml. Kupiš ulje, voziš se 5 minuta da se ulje ugrije, imaš ispod šeraf kojeg odvrneš da svo ulje iscuri van, zašerafiš to nazad kad se sve istoči, zatim zašerafiš nazad taj šeraf (ne prejako da ti ne pukne blok ko meni) i na kraju gore uliješ cijelu tu bočicu od 125 ml ulja i začepiš. Stvar rješena.
Nakon par minuta vožnje pogledaj dal si dobro zašerafio dolje šeraf, ak je mastan dotegni ga malo (ponavljam - ne prejako!).
33 kune cijena ulja.
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Rujan, 2008, 02:17:01 ---
--- Citat: dino gp1 - 08 Rujan, 2008, 20:44:47 ---silkolene scoot sport2.. - kupio sam litru za 80kn, čini mi se ok! Je dobro to ulje za (base) kit ili mi je bolje ono malossi i koliko je litra tog malossijevog?
--- Kraj citata ---
A ja pizdim jer sada kosta 59 kuna, a prije je bilo 49....
--- Kraj citata ---
Kod nas na jednoj benzinskoj koštalo 3 godine okruglo 50 kuna. Sad je 54. Kupio neki dan :icon_thumright:
Dođi kod nas ak ti se isplati za pet kuna pa skočimo odma i na cugu :toothy9:
Hrga:
--- Citat: Hrga - 09 Rujan, 2008, 15:45:37 ---e a ovo stihl crveno sto ste gore spominjali, dali se ono moze koristit dok je na skutu mjesalica? i da npr ako se prije tog ulja stihlovog sipalo neko od kojeg se napravila garez na klipu, dali ce se klip ocistit?
--- Kraj citata ---
??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju