Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Rujan, 2008, 17:39:56 ---Nego, a zasto ne kupujes pakiranje od 10 litara? Navodno kosta 350-tak kuna....
--- Kraj citata ---
ne bi znao kud bi s tim :dontknow:
ne treba mi :dontknow: jedino uzet s nekim pa podjeliti
..::IVKULJA::..:
po meni su dva najbolja ulja mobil1 full sintetic 2t i motul 710 full sint
Hrga:
e a ovo stihl crveno sto ste gore spominjali, dali se ono moze koristit dok je na skutu mjesalica? i da npr ako se prije tog ulja stihlovog sipalo neko od kojeg se napravila garez na klipu, dali ce se klip ocistit?
RimSo:
Eh dragi ljudi..ja sam do skora korisitio INA 2-taktol..a sad koristim OMV 2-taktno ulje..inače sam prema vašim preporukama našao i gdje ima uzeti Stihl ulje pa ubuduće to se kupuje..pravim sam sebi mješavinu..
A da mi neko kaže kakvo ulje ide tamo kod zadnje gume što je onaj čep u deklu..nešto pise 110ccm..
dino_sk:
--- Citat: RimSo - 09 Rujan, 2008, 15:57:29 ---Eh dragi ljudi..ja sam do skora korisitio INA 2-taktol..a sad koristim OMV 2-taktno ulje..inače sam prema vašim preporukama našao i gdje ima uzeti Stihl ulje pa ubuduće to se kupuje..pravim sam sebi mješavinu..
A da mi neko kaže kakvo ulje ide tamo kod zadnje gume što je onaj čep u deklu..nešto pise 110ccm..
--- Kraj citata ---
to ti pise da ide 1,1dl
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju