Tehnički kutak > Blokade

Skidanje blokade na Luni(vodič uz slike)

<< < (5/8) > >>

Faba:

--- Citat: yamasaki150ccm - 03 Ožujak, 2011, 18:49:18 ---skuter je 150 ccm i 2 T gledo sam CDI i izgleda kao ovaj lijevo nema nigdje nikakve roze zice a jbg.na snimci zvuk i nije cist ne znam da li ces moc sta zakljucit ali eto sutra cu sigurno stavit snimak pa pogledajte,,, a gdje bih jos mogla biti blokada a da je je lako skinuti osim auspuha

--- Kraj citata ---
u bokte,150 2t  :icon_thumright: :icon_thumright:
stavi snimku
variomat,fergazer?

tkala.rider:

--- Citat: yamasaki150ccm - 03 Ožujak, 2011, 18:49:18 ---skuter je 150 ccm i 2 T gledo sam CDI i izgleda kao ovaj lijevo nema nigdje nikakve roze zice a jbg.na snimci zvuk i nije cist ne znam da li ces moc sta zakljucit ali eto sutra cu sigurno stavit snimak pa pogledajte,,, a gdje bih jos mogla biti blokada a da je je lako skinuti osim auspuha

--- Kraj citata ---

ako je 2t onda bi trebo letit.....a pogledaj karb mozda imas onaj saraf na poklopcu..... 8) 8) 8) 8)

Sever:
jel mi moze neko poslati link od onog videa di se uspoređuju blokirani i odblokirani cdi
ja sam ga pokusaval naci ali neuspjesno  :(

yamasaki150ccm:
jest motor stvarno leti ide 90 od sale ali dalje nikako...sutra snimka 100% a de kakav saraf i gdje se to tacno nalazi posto ga nisam bas nikad rasklapo pa i ne znam gdje se nalazi ako imas kakvu sliku...pozzz

luna500rr:
Yamasaki 150 je 4t kume :hello:
Masina je gy6 i ima vjerojatno blokadu na cdi-ju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju